Bubby Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 (edytowane) Uczelnia na której się uczę ma podpisaną umowę z M$ (chyba ELMS się to nazywa), dzięki której mogę za darmo i leganie ściągać wszystkie programy M$ z wyjątkiem pakietów Office i gier. Mają tam nawet DOS'a 6.22 i beta wersję Longhorna! Korzystając więc z okazji ściągnąłem sobie ISO płyty z WinXP 64. Niestety okazało się że iso to jest obrazem nie bootowalnego CD. Nie mam więc jak zainstalować tego systemu. Próbowałem po prostu w czasie pracy zwykłych WinXP odpalić plik sertup.exe, ale wyskakuje ż program serup.exe nie jest zgodny z win32.dll czy coś takiego. Pomyślałem, że skoro od lat nie mam FDD to można by zbootować kompa z pendrive'a na usb. Tylko jakie pliki na niego wrzucić, by załadowały się też jakieś sterowniki od CD-ROMu i by wszystko było zgodne z instalatorem 64-bitowych windowsów. Edytowane 2 Listopada 2005 przez TRH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripfnf Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 chyba mam podobny problem. Może by dało się rzucić komende z dyskietki startowej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Witaj Może to Ci pomoże :) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=143019&hl= ale nie wiem czy uda Ci się uruchomić instalację. Warto spróbować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...