mydew Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 (edytowane) Strona jest jeszcze bez jakiejkolwiek tresci...nien mam pomyslu co dalej zrobic :mur: Ale i tak zapraszam do jej obejrzenia :D moja stronka Edytowane 2 Listopada 2005 przez mydew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Taka sobie. Bardzo rażą te obrazki oraz napisy, na których widać kompresowanie. Pozatym wystój dość przeciętny. 3/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Strona jest robiona w ie 6.0Da się zrobić stronę w ie? (retoryczne pytanie) Wytłumacz mi coś. Dlaczego robisz(robicie) stronę we flashu, skoro nie trzeba go na niej wcale używać? Mój osąd opieram na następujących faktach: 1. flash jest kiepskiej jakości - wygląda jak screenshot jakiegoś dokumentu, pewnie wsadzaliście pocięte jpg, albo kompresowaliście do jpg (napisy w menu mają tak kiepską kompresję że na CRT widać specyficzne jpg-owe kwadraty). 2. każdy filmik odsyła do innego dokumentu html, w którym jest inny filmik. Tak się nie robi od kiedy we flashu istnieje coś takiego jak Np. loadMovie. A to jest od dość dawna. 3. nie ma żadnych efektów charakterystycznych dla flasha. Efekt z wlatującym tekstem można zrobić w (sic!)javaScripcie. Chociaż nie polecam ;) 4. Po prostu nie umiecie flasha (patrz punkty 1-3). Lepiej zacznijcie od podstaw html. Prog dość łaskawie Cię potraktował dając 3/10. Ode mnie 1/10 za dobre chęci i zmarnowanie czasu na flash. W html byłoby pewnie 3 razy szybciej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 MareCek dokładnie wystawił Ci ocenę mydew. Nic do dodania. "Armata na muchę" - jak to mówią matematycy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...