ndx Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Kupuje jescze jedna plyte na Granit Bay nie dla siebei dla przyjaciela ! i chcial bym was prosic o rade jaka kupic ASUS,GIGABYTE Na oku ma te dwa modele ! ASUS - P4G8X GIGABYTE - GA-8INXP moze znacie jescze jakas lepsza plyte w normalnej kwocie ! czekam na propozycje :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Nikt mi nie pomoze :P jaka plytke brac na grani bay Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Ja bym brał ASUSA, IMHO to najlepsze płyty do OC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 zdecydowanie Gigabyte ze wzgledu na mozliwosc zamontowania dodatkowego zasilania Pozatym mam Radeona 8500 gigabyte'a ktory jakdotad mnie "nie zawiodl" i jeszcze kilka zabawe gigabyte'a i wszystkie sa bardzo dobre :mrgreen: jakdotad kazdy moj asus padal po kilku dniach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Qr..... niektorzy to maja kase na sprzecior <chlip> :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Kares to nie ja jestem oglo i wesoly to znajomy uzbieral i prosil mnie o rade ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Ale widze Twoj podpis :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 hehe dla snosci to mojego ojca ten drugi to muj buuuuuu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Ojciec ma kreconego a Ty nie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Ojciec ma kreconego a Ty nie ??? LOL no właśnie twój stary kręci a ty nie ?!!? :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 pewnie ze muj staryyy kreci pracuje w CCS Computer Comunication System ! ze byscie widzieli jake oni tam cuda czsami wyprawiaja ! jego kolega ma naprzyklad kompa w jakims plynie ! Ja tez krece swoej P4 2,4 @ 2,8 ma kiepskei mobo ale moze se kupie cos an garanit bay Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Kurcze, jednak mieszkam na wsi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 czemu ?? jak mieszkam na wsi ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Oczywiście że z tych dwóch płytek to ASUS, lecz jak już powszechnie wiadomo MSI rulez *) ;) :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 ndx mógłbyć wyjaśnić w jakim płynie kolega twojego ojca ma komputer i ile 3dmarków ma twój ojciec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 pewnie w oleju mineralnym :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 pwoeim staremu ze zrobil testy i zamiesci w neci na compare id am znac ! a niewiem w czym ta plyta plywala ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 co do plynu etz sie dowiem no problem ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...