Mikelos Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 mam wyzej wymieniony naped, sprawuje sie jak narazie dobrze ale... no wlasnie podczas czytania/nagrywania plytki chodzi jak sieczkarnia - doprowadza mnie to do szalu bo reszte kompa mam cichutka a nie zawsze da sie uzyc wirtualnego napedu zna ktos jakies patenty na chociaz czesciowe wyciszenie napedu? bede wdzieczny za sugestie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Z nagrywaniem nic za bardzo nie poradzisz, ale co do odczytu to można programowo zmniejszyć prędkość napędu. Jeśli używasz Nero to zrobisz to poprzez Nero Drive Speed. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 wlasnie o to chodzi ze czesciej nagrywam niz odczytuje (wole wirtualne napedy, szybsze i bezglosne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...