ndx Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Jakie progsa uzywacie do defragmentacji jesli wogule ktos uzywa ja moge polecic ! swietnie sie sprawa na NTFS O&O Defrag Profesional a rezta nei pamietam teraz jade wlasnie na tym co napisalem i sprawuje sie swietnie polecam wyprubowac ! tu podaje strone producenta http://www.oo-software.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 ja używam tego - Diskeeper® Lite www.diskeeper.com :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 do win 9x polecam speeddiska z nu2002. wymiata i duzo opcji konfiguracji. pod xp juz dali inny program i smierdzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Ja pod Xp uzywam VoptXp. Wczesniej byl to zawsze defrag z Norton Utilities ale pod XP sporo opcjii mu brak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Tylko Speed Disk z NU2001 (dla win98). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plumpi Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 SpeedDisk z NU2003 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 oczywiscie przycrosoft (dlugo)defragmentator i eliminator ... :D :D :D zartowalem oczywiscie speeddisk nu2001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 wiecie pewnie, ze nu 2002 mozna sciagnac z symanteca strony? jak macie dzialajaca (nie trial) wersje 2001, to wystarczy skopiowac wiadomy plik do katalogu nu2002. a jak z 2003? czy udostepnili juz w necie legalnie trial? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Speed Disk z NU... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy007 Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 a warto defragmentowac ???? to trwa pol dnia i niewiele daje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 a warto defragmentowac ???? to trwa pol dnia i niewiele daje Ale pytanie walnołeś.To tak jak byś się zapytał czy pranie ubrań coś daje też długo trwa. Proste że daje i to dużo.Nikt nie defragmentuje dysku programem w win bo to rzeczywiście długo trwa tylko specjalnymi programami np Nu2002 aolbo Diskipper Lite. 10 minut i po sprawie nawet mniej zależy jaki dysk defragmentujesz i jak często to robisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 A ile będzie trwać zdefragmentwoanie 60Gb barracudy IV pod windą XP progsem Speeddsik z Nu2003??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Qrde ja mam o&o defraga i defefermentowanie 40 GB dysku baracuda 4 trwa 8 godzin pod windem XP czy macie może jakieś szybsze programy prosił bym o liniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 A ile będzie trwać zdefragmentwoanie 60Gb barracudy IV pod windą XP progsem Speeddsik z Nu2003???3h 35min 28sek :lol: pod me max 1h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Czekam na odpowiedź:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 ja również :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 standardowo niestandardowy z windowsa czyli speed disk z pakietu NU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozA1 Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 SpeedDisk z NU 2003 bo jest :P prosty w obsludze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 A ile będzie trwać zdefragmentwoanie 60Gb barracudy IV pod windą XP progsem Speeddsik z Nu2003???3h 35min 28sek :lol: pod me max 1h Kurde to mnie się wydaje że jak defragmentacja trwa 30 minut to długo a tu piszecie że po kilka godz. Proponuje wypróbować Diskeeper Lite Mój 80 Gb Baracuda (oczywiście podzielony na partycje) 20 Gb defragmentuje 8 min ale jak nie robisz tego często to nawet do 12 min twój gdzieś tak 30 min max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 woow co wymacie umnie dysk 120gb defragmentujes ei godzinke 20 minut o&o diskeeperm bylo nawet szybciej ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Oczywiscie najstarszy i najbardziej sprawdzony Executive Software Diskeeper. Uzywam od czasow NT 4 i nie widze potrzeby zmiany. Zreszta jak patrzec na rozne testy (wkoncu nie mam czasu instalowac trialow wszystkich programow i je sprawdzac) to rowniez jeden z szybszych dla NTFS i dokladniejszych (niektore nie przesuwaja niektorych plikow). Zreszta sam Microsoft od nich kupil licencje i wersje Lite daje standardowo w windows Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 uzywalem wszystkich tych programow, ktore tu wymieniacie, ale zostalem przy Raxco PerfectDisk 2000 WorkStation v5.0 for Win2K/XP... polecam przetestowac jest szybszy od O&O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 powiem krotko NU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 13 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2002 Diskeeper Workstation build 422, nie ma nic lepszego i basta :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek38 Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgadzam się z moim przedmówcą - nie ma nic lepszego - jeśli ktoś lubi oglądać piękny niebieski ekranik... Ja jednak nie bardzo przepadam za tym kolorem, zwłaszcza wyświetlanym po świeżo zainstalowanym XP ! Też mnie podkusiło... A na moim sprzęcie defragmentacja 80 GB w ME trwa trochę więcej niż 20 minut ... Przysłowie mówi - lepsze jest największym wrogiem dobrego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 partition magic i inne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...