krzychu1 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Posiadam Athlona XP 2000+ Nie wiem o nim zbyt wiele dlatego chciałbym prosić o jakieś rozjaśnienie informacji o nim. Jego numerki to: AQYFA0343UPMW Wiem że ma zablokowany mnożnik. Szukałem na forum informacji o tym, przeczytałem sporo postów, ale wszystko jest pisane chaotycznie. Mógłby ktoś napisać jak odblokować w tym procesorze mnożnik? Mile widziane foty Istnieje możliwość przerobienia go na Mobile ? Jeżeli tak to codaje taka zmiana ? Czy warto? Jakie FSB wyciąga przeciętnie taki procesor ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 niewiem czy dobrze kombinuj ale mój koles ma torthrona 2000 133*12,5 i lata bez zmiany napiec 175*12,5 :mur: nigdzie w biosie niemoge do niege znalesc opcji zmiany napiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argennto Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Malujesz Mostek i masz Bartona , przekręcasz go spokojnoe do 2200 Mhz i masz 3200+ !! A robić na Mobila nie ma sensu daje to tylko tele że możesz zmienić mnożnik z poziomu windowsa .. ale z biosu już nie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpon Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Mógłby ktoś napisać jak odblokować w tym procesorze mnożnik? Jakie FSB wyciąga przeciętnie taki procesor ? 1733370[/snapback] tutaj masz o odblokowywaniu mnożnika na athlonach: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=7952 a tutaj masz o podkręcaniu, najlepiej będzie jak sam dojdziesz na jakie fsb max sie twoja sztuka kręci bo każdy zazwyczaj kręci się inaczej: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=26983 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...