raist007 Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Czy wie ktos czy plyta od ASUSA A7N8X pracuje z Radkiem 9700 PRO (Gigabyte), bo brakuje mi jeszcze plyty glownej, a powaznie zastanawiam sie nad tym A7N8X ??? Slyszalem ze radki 9700 czasem sprawiaja problemy na plytach z AGP 8X ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raist007 Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Naprawde nikt nie ma nic do powiedzenia ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Po prostu nie wiele osob ma takie wypasione sprzety. A to co pisza w prasie lub w necie nie zawsze jest w 100% prawda wiec i spekulowac ciezko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 jesli teraz kupisz 9700 to nie powinienies miec problemow... Tamte wadliwe juz praktycznie przestaly krazyc w obiegu... Tak mi sie wydaje ... ja wziolem 7vaxp bo przeszla testy z ati i nie bylo porblemow w testach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raist007 Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 No kopilem go kilka dni temu (Gigabyte Radeon 9700 Pro). Zastanawialem sie nad A7V8X Deluxe (KT 400), ale ostatecznie kupie A7N8X Deluxe (nForce 2). Mam nadzieje ze nie bede zalowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 No kopilem go kilka dni temu (Gigabyte Radeon 9700 Pro). Zastanawialem sie nad A7V8X Deluxe (KT 400), ale ostatecznie kupie A7N8X Deluxe (nForce 2). Mam nadzieje ze nie bede zalowac.Dlaczego kupiles GigtaByta przeciez on sie slabo kreci. Popatrz na moj podpis ponizej. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyan Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 kupuj A7N8X -zadnych problemow z 9700, biega na agpx8 az milo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 No kopilem go kilka dni temu (Gigabyte Radeon 9700 Pro). Zastanawialem sie nad A7V8X Deluxe (KT 400), ale ostatecznie kupie A7N8X Deluxe (nForce 2). Mam nadzieje ze nie bede zalowac.Dlaczego kupiles GigtaByta przeciez on sie slabo kreci. Popatrz na moj podpis ponizej. 8) Nie koniecznie. Wszystko zalezy od sztuki. Gosciom z Tomshardware najlepiej wykrecil sie Gigabyte (390MHz). Moj Saphire idzie tylko do 375MHz na rdzeniu mimo dobrego chlodzenia, choc memorki lataja na 370MHz. Zreszta i tak nie krece bo nie ma sensu 8) BTW robiles jakiegos moda na napiecia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raist007 Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Nie kopilem go po to zeby go krecic. Krecenie R9700 nie ma, przynajmniej dla mnie, wiekszego sensu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 No kopilem go kilka dni temu (Gigabyte Radeon 9700 Pro). Zastanawialem sie nad A7V8X Deluxe (KT 400), ale ostatecznie kupie A7N8X Deluxe (nForce 2). Mam nadzieje ze nie bede zalowac.Dlaczego kupiles GigtaByta przeciez on sie slabo kreci. Popatrz na moj podpis ponizej. 8) Nie koniecznie. Wszystko zalezy od sztuki. Gosciom z Tomshardware najlepiej wykrecil sie Gigabyte (390MHz). Moj Saphire idzie tylko do 375MHz na rdzeniu mimo dobrego chlodzenia, choc memorki lataja na 370MHz. Zreszta i tak nie krece bo nie ma sensu 8) BTW robiles jakiegos moda na napiecia? Z napięciem nie robilem nic tylko lekko zmodyfikowalem Zalmana. Jakbym mial wiecej czasu to bym pewnie go jeszcze bardziej podkrecil, bo przy 420 MHz Core nie bylo zadnych przeklaman obrazu , a cooler GPU nie byl az tak goracy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...