Skocz do zawartości
raist007

AGP 8x i Radeon 9700Pro

Rekomendowane odpowiedzi

Czy wie ktos czy plyta od ASUSA A7N8X pracuje z Radkiem 9700 PRO (Gigabyte), bo brakuje mi jeszcze plyty glownej, a powaznie zastanawiam sie nad tym A7N8X ??? Slyszalem ze radki 9700 czasem sprawiaja problemy na plytach z AGP 8X ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No kopilem go kilka dni temu (Gigabyte Radeon 9700 Pro). Zastanawialem sie nad A7V8X Deluxe (KT 400), ale ostatecznie kupie A7N8X Deluxe (nForce 2). Mam nadzieje ze nie bede zalowac.

Dlaczego kupiles GigtaByta przeciez on sie slabo kreci. Popatrz na moj podpis ponizej. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No kopilem go kilka dni temu (Gigabyte Radeon 9700 Pro). Zastanawialem sie nad A7V8X Deluxe (KT 400), ale ostatecznie kupie A7N8X Deluxe (nForce 2). Mam nadzieje ze nie bede zalowac.

Dlaczego kupiles GigtaByta przeciez on sie slabo kreci. Popatrz na moj podpis ponizej. 8)

Nie koniecznie. Wszystko zalezy od sztuki. Gosciom z Tomshardware najlepiej wykrecil sie Gigabyte (390MHz). Moj Saphire idzie tylko do 375MHz na rdzeniu mimo dobrego chlodzenia, choc memorki lataja na 370MHz. Zreszta i tak nie krece bo nie ma sensu 8) BTW robiles jakiegos moda na napiecia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie koniecznie. Wszystko zalezy od sztuki. Gosciom z Tomshardware najlepiej wykrecil sie Gigabyte (390MHz). Moj Saphire idzie tylko do 375MHz na rdzeniu mimo dobrego chlodzenia, choc memorki lataja na 370MHz. Zreszta i tak nie krece bo nie ma sensu 8) BTW robiles jakiegos moda na napiecia?

Z napięciem nie robilem nic tylko lekko zmodyfikowalem Zalmana. Jakbym mial wiecej czasu to bym pewnie go jeszcze bardziej podkrecil, bo przy 420 MHz Core nie bylo zadnych przeklaman obrazu , a cooler GPU nie byl az tak goracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...