chase1 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 allegro - tak - uccc. znak - raczej zadne @Ricci - za chwilke poprawie w tamtym poscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) Test chase1'a: Trochę spóźniony komentarz do testu jak wyżej,gdyż pierwotnie stabilność była potwierdzona SPi16,co nie kwalifikowało go do rankingu.Obecnie test został uzupełniony o SPi32m przy zachowaniu tego samego taktowania, co potwierdza stabilną pracę memek w tym zakresie częstotliwości,jak również kwalifikuje go do uczestnictwa w rankingu.Pamięci Kingstona na Samsungach ZCCC to u nas nowość i na pewno ta pozycja wzbogaci naszą bazę testów.Cena zestawu to ok 640zł ;jest dobrą propozycją za umiarkowane pieniądze. :wink: Thx chase1 za test. :lol: Edytowane 28 Lutego 2006 przez Ricci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 ok troszke dopisalem, dokleilem fotke z wczesniejszego posta ps. bylo 2,7V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Znalazłem bardzo ciekawy test odpowiadający na pytanie - czy warto mieć 2GB ramu w komputerze? Sporo testów i ciekawe podsumowanie. Strona w jez. angielskim. tutaj link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercikk Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 (edytowane) Samsungi UCC nie chodzą podobno na DFI Lamparty UT NF4 Ultra-D :(:(:(. Więc co kupić 2x1GB dual ????? pomocy !!! 700 zł max Edytowane 3 Marca 2006 przez albercikk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Samsungi UCC nie chodzą podobno na DFI Lamparty UT NF4 Ultra-D :(:(:(. Więc co kupić 2x1GB dual ????? pomocy !!! 700 zł max kto ci takie brednie naopowiadal ? powiedz - powiedz - chetnie sie posmieje ( i nie tylko ja) a skoro sie boisz o uccc, to moze chcesz zccc ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercikk Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 (edytowane) kto ci takie brednie naopowiadal ? powiedz - powiedz - chetnie sie posmieje ( i nie tylko ja) a skoro sie boisz o uccc, to moze chcesz zccc ? :P sprzedawca na allegro. http://www.allegro.pl/item87771207_samsung..._promocja_.html napisał mi że: DFI Lamparty UT NF4 Ultra-D Niestety Chipset na tej płycie nie obsługuje pamięci High Densisty. Przykro mi. Pozostaje jakąś ze standardowym pamięci. Więc jak to jest czy te pamięci działają czy nie, bo znalazłem wątek w dziale pamięci: Wielki Problem Z Pamięciami 2x512 Twinmos, Już kupiłem Samsungi UCCC http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=168957&st=0 i tam trochę ludzi mówi iż ma problemy z tymi pamięciami, nie znam się i nie czaje co z tymi timingami itd. Da się te pamięci odpalić na tym DFI, a jeśli tak to jaki jest na to sposób, czy chodzą bez żadnych sztuczek ? Pozdrawiam Edytowane 3 Marca 2006 przez albercikk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 DFI Lamparty UT NF4 Ultra-D Niestety Chipset na tej płycie nie obsługuje pamięci High Densisty. Przykro mi. Pozostaje jakąś ze standardowym pamięci. No to ja mam nadzieje ze bzdury pisal bo juz kupilem te pamieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercikk Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 (edytowane) No to ja mam nadzieje ze bzdury pisal bo juz kupilem te pamieci.no ja też tylko czekam aż ktoś z forumowiczów nam to szybko i łopatologicznie wyjaśni czy te pamieci będą działac i jak to zrobić aby chodziły.....bo nie wiem co robić...za chwile wychodze na komputerowe zakupy i nadal nie wiem co robić :( Edytowane 3 Marca 2006 przez albercikk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 choc nie sadze zeby nie chodzily bo gskille sa na tych samych kosciach i jakos chodza... duzo ludzi ma samsunki uccc + dfi i nie ma problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 A możebyście tak Panowie troche przeczytali ten wątek? Sygnatury pod postami użytkowników też nie są dla jaj i szpanu tylko mają pomóc. Od razu widać że jest tu kilku użytkowników DFI i mają UCCC :rolleyes: A tak swoją drogą po co ludzie kupują DFI jak nie mają o nich pojęcia? Ach moda :wink: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Mam okazje kupić 2x1024 firmy g.skill - miałem je na (b krutkich) testach za:::::::: 850zeta: Opłaca się?? tak się spisywały u mnie - lepiej niż na moich kingstonach 2x512. Czy ta cena nie jest zbyt wysoka? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cypher Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Po pierwsze: nie cytujemy obrazków!!! :mur: A po drugie: ta cena wcale nie jest bardzo dobra, jest taka sobie. Skoro HZ można mieć za ~900zł, ZX za 850 to średnio opłacalny zakup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Po pierwsze: nie cytujemy obrazków!!! :mur: A po drugie: ta cena wcale nie jest bardzo dobra, jest taka sobie. Skoro HZ można mieć za ~900zł, ZX za 850 to średnio opłacalny zakup. ta ta :lol: , na hz osiagniesz wiecej ale przy gorszych timingach! @ 3-4-4. HZ na alegro sa po 950zl, na ZX osiagnie sie około 260 przy 3-3-2-0 2.7v (stable 2d i 3d).powiedzmy 280 osiagniesz na hztach ale juz gorsze timigni 3-4-4-7 wiec jak kto woli! jedni wola miec wiecej mhz ,jedni mniej ale lepsze timingi!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercikk Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 A możebyście tak Panowie troche przeczytali ten wątek? Sygnatury pod postami użytkowników też nie są dla jaj i szpanu tylko mają pomóc. Od razu widać że jest tu kilku użytkowników DFI i mają UCCC :rolleyes: A tak swoją drogą po co ludzie kupują DFI jak nie mają o nich pojęcia? Ach moda :wink: :D Masz racje nie chciało mi się czytać całego wątku....ale po twoim poście stwierdziłem ok, gość ma racje .......przeczytałem właśnie cały wątek uffff, bardzo możliwe że ślepnę na starość...ale nie znalazłem na tych 25 stronach żadnej informacji o tym jak zmusić Samsungi UCC +DFI do współpracy. A to że dużo ludzi ma taki zestaw to fakt, tylko nikt nie chce podzielić się tajemną wiedzą co zrobić aby to chodziło ? Zlitujcie się nad lamą i powiedzcie jak to jest z UCC+DFI. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 ...Zlitujcie się nad lamą i powiedzcie jak to jest z UCC+DFI...No to ruszcie panowie d... i do dzieła :lol2: Z mojego doświadczenia wiem że DFI często nie rusza z różnymi pamiątkami jak timingi w biosie są na auto. Spróbuj zmienić wszystko ręcznie ale na takie jakie są zalecane przez producenta memek i może pomoże... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 (edytowane) ja pierdziele! Ranking 2x1GB: 1 bachus_anonym | 2x1GB G.Skill PC4000HZ - Samsung UCCC: | 3,0-4-4-8 1T @ 291MHz | 2,60V | TEST | SPi32M 4 co oc? | 2x1GB G.Skill PC 4000SU2 - HZ - Samsung UCCC : | 3,0-4-4-10 1T @ 280MHz | 2,60V | TEST | SPi32M 5 Worms14 | 2x1GB G.Skill PC4000SU2- HZ - Samsung UCCC: | 3,0-4-4-10 1T @ 279MHz | 2,70V | TEST | SPi32M 6 Cypher | 2x1GB G.Skill F1 PC4000SU2 - HZ - Samsung UCCC : | 3,0-4-4-8 1T @ 273MHz | 2,70V | TEST | SPi32M 7 luther | 2x1GB G.Skill F1 PC4000 SU2 - HZ - Samsung UCCC : | 3,0-4-4-8 1T @ 272MHz | 2,80V | TEST | SPi32M 10 rafa | 2x1GB OCZ PC4000 Gold GX XTC - Samsung UCCC : | 3,0-4-3-8 1T @ 265MHz | 2,60V | TEST | SPi32M 13 PITer | 2x1GB G.Skill PC4000SU2- HZ - Samsung UCCC: | 3,0-4-3-6 1T @ 255MHz | 2,50V | TEST | SPi32M 13 Boxster | 2x1GB Samsung Model PC3200 Samsung UCCC : | 3,0-4-4-8 1T @ 255MHz | 2,70V | TEST | SPi32M Ranking 1x1GB: 1 dzej | 1x1GB Samsung PC 3200 - Samsung UCCC: | 3,0-4-4-8 1T @ 280MHz | 2,70V | TEST | SPi32M czas sie chyba wybrac do okulisty teraz na szybko strzelam ze 6/9 osob albo i wiecej osob ma dfi lanparty nf4 no ciut sie pomylilem ;] 7/9 pisal ktos o jakis problemach z zestawem dfi + g.skill hz ? sledze na biezaco ten temat i nie bylo zadnego pytania na ten temat Edytowane 3 Marca 2006 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercikk Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 (edytowane) No to ruszcie panowie d... i do dzieła :lol2: Z mojego doświadczenia wiem że DFI często nie rusza z różnymi pamiątkami jak timingi w biosie są na auto. Spróbuj zmienić wszystko ręcznie ale na takie jakie są zalecane przez producenta memek i może pomoże... Jak bym miał te pamięci to bym próbował zmieniać, ale ja jestem właśnie przed zakupem...już chciałem brać te kości ale sprzedawca z allegro wysłał mi takie info: Niestety Chipset na tej płycie nie obsługuje pamięci High Densisty. Przykro mi. Pozostaje jakąś ze standardowym pamięci. z tym stwiedzeniem nie zgadza sie stanowczo chase1 patrz pare postów wyżej. reasumuąc ja chciałby poprostu kupić jak najlepsze pamieci za kwotę którą posiadam (max 700zł) być pewnym że będą działać i wiedzieć jak je ustawić aby chodziły ja pierdziele! czas sie chyba wybrac do okulisty teraz na szybko strzelam ze 6/9 osob albo i wiecej osob ma dfi lanparty nf4 no ciut sie pomylilem ;] 7/9 ok ja wiem że ludzi mają taki zestaw, ale chciałbym wiedzieć czy trzeba stosować jakieś specialne ustawienia dla tych pamieci aby działały, a jeśli tak jak tego dokonać Pozdrawiam Edytowane 3 Marca 2006 przez albercikk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Masz racje nie chciało mi się czytać całego wątku....ale po twoim poście stwierdziłem ok, gość ma racje .......przeczytałem właśnie cały wątek uffff, bardzo możliwe że ślepnę na starość...ale nie znalazłem na tych 25 stronach żadnej informacji o tym jak zmusić Samsungi UCC +DFI do współpracy. czizuss - a moze z tego wynika zze nie trzeba ich az 'ZMUSZAC' ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 (edytowane) Mam okazje kupić 2x1024 firmy g.skill - miałem je na (b krutkich) testach za:::::::: 850zeta: [.img]http://fileshare.allohost.fastom.info/uploads/e0ce453fc8.jpg[/img] Opłaca się?? [.img]http://fileshare.allohost.fastom.info/uploads/1a01c97dd8.jpg[/img] tak się spisywały u mnie - lepiej niż na moich kingstonach 2x512. Czy ta cena nie jest zbyt wysoka? :? według mnie cena za te pamiątki jest jak najbardziej okej jak masz okazję to nic tylko zasysać B) Edytowane 3 Marca 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 dzizz ja tutaj mowie o cenie... np w porownaniu z taka ceną w USA... nie o mozliwosciach pamieci ehh hz to swoja drogą sa bdb kosci... niech ktos na zx z takimi timingami jak hz wykreci tyle mhz tez będą uwazane za guru ... paranoja... na ZX nie osiagnie sie tyle co na HZ, ale sprawa jest taka ,ze poluznone timingi w przypadku ZX nic nie daja ! na HZ nie osiagnie sie 260 z 3-3-2-0 ,tak samo jak z ZX tak wysokiego FSB....cos za cos!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercikk Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 (edytowane) czizuss - a moze z tego wynika zze nie trzeba ich az 'ZMUSZAC' ;]ja nie śpię na pieniądzach i nie mogę sobie pozwolić na wywalenie prawie 700 zł w błoto, dostaje sprzeczne info, więc się dopytuje. a to że czegoś na forum nie ma napisane to o niczym nie świadczy, to forum dla pasjonatów, dla was może być oczywiste że aby odpalić dany podzespół na danej płycie to trzeba zrobić taki a taki myk, ja jestem zielony dlatego pytam. Nie prościej napisać takiej Lamie jak ją wprost DFI+UCC chodzi bez żadnych problemu albo chodzi ale trzeba w biosie zmienić to i tamto. Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość. P.S. rozumiem że zapinam te pamiątki do DFI i bez żadnych ustwień w Biosie Komp wstanie bez problemów ? Edytowane 3 Marca 2006 przez albercikk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZHRANC Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 ja nie śpię na pieniądzach i nie mogę sobie pozwolić na wywalenie prawie 700 zł w błoto, dostaje sprzeczne info, więc się dopytuje. a to że czegoś na forum nie ma napisane to o niczym nie świadczy, to forum dla pasjonatów, dla was może być oczywiste że aby odpalić dany podzespół na danej płycie to trzeba zrobić taki a taki myk, ja jestem zielony dlatego pytam. Nie prościej napisać takiej Lamie jak ją wprost DFI+UCC chodzi bez żadnych problemu albo chodzi ale trzeba w biosie zmienić to i tamto. Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość. P.S. rozumiem że zapinam te pamiątki do DFI i bez żadnych ustwień w Biosie Komp wstanie bez problemów ? to sa jakies brednie ze uccc nie beda na dfi dzialac, jak masz w miare nowy bios do plyty to nawet na auto ustawieniach beda chodzic choc wiadomo ze te wszystkie przydatne ustawienia sa po to zeby je przestawiac aby wieksza wydajnosc uzyskac jak jestes lama i nie chcesz nic krecic, nic ruszac to kup sobie rzeczywiscie jakies inne najtansze pamieci, a jezeli masz zamiar choc troche sie zmobilizowac kup uccc i skopiuj ustawienia timingow z pierwszej strony tego tematu od kogos kto ma uccc a jest takich ludzi nie malo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercikk Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 to sa jakies brednie ze uccc nie beda na dfi dzialac, jak masz w miare nowy bios do plyty to nawet na auto ustawieniach beda chodzic choc wiadomo ze te wszystkie przydatne ustawienia sa po to zeby je przestawiac aby wieksza wydajnosc uzyskac jak jestes lama i nie chcesz nic krecic, nic ruszac to kup sobie rzeczywiscie jakies inne najtansze pamieci, a jezeli masz zamiar choc troche sie zmobilizowac kup uccc i skopiuj ustawienia timingow z pierwszej strony tego tematu od kogos kto ma uccc a jest takich ludzi nie malo Ok, Dzięki wielkie za informacje. :wink: a więc kupuje te pamięci. A co do O/C to jak najbardziej mam zamiar, tylko najpierw muszę się podszkolić, znasz może jakieś linki z instruktażem i wyjaśnieniami dla początkujących ? Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 no właśnie mniej więcej o to mi chodziło hz ze tak powiem jest skierowane do ludzi ktorzy sie lubia bawic mhz... zx dla ludzi oczekujacych od swoich pamieci maxymalnej wydajnosci przy minimalnym podkrecaniu...megahercófffff no niewiem czy 260 to jest minimalne podkrecenie[; <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 @albercik czyli wg tego goscia z allegro na nforce 4 nie beda dzialac zadne moduly 2x1 gb no bo skoro nf4 nie obsluguje high dentisty (czyli gestego upakowania megabajatow na kostce) to jakby mialy dzialac moduly 1 gigowe -_-' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Ten koleś z allegro chyba wszystkim wysyła taką odpowiedź... ;) Bynajmniej dwóch moich znajomych też pytało o te pamięci czy będą u nich chodzić i otrzymali odpowiedź, że ich chipset ich nie obsługuje... :mur: I nie tylko oni, gdzieś tutaj na forum też ktoś (oprócz albercik'a) otrzymał dokładnie taką samą odpowiedź, więc wniosek z tego jest następujący, albo kolo się na tym wogóle nie zna albo mogą się trafić uwalone pamięci i będzie problem z wymianą, bo przyczyna będzie zwalona właśnie na chipset mobo, który ponoć jest niekompatybilny. Paranoja jakaś... :mur: Sorki za OT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercikk Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) Ten koleś z allegro chyba wszystkim wysyła taką odpowiedź... ;) Bynajmniej dwóch moich znajomych też pytało o te pamięci czy będą u nich chodzić i otrzymali odpowiedź, że ich chipset ich nie obsługuje... :mur: I nie tylko oni, gdzieś tutaj na forum też ktoś (oprócz albercik'a) otrzymał dokładnie taką samą odpowiedź, więc wniosek z tego jest następujący, albo kolo się na tym wogóle nie zna albo mogą się trafić uwalone pamięci i będzie problem z wymianą, bo przyczyna będzie zwalona właśnie na chipset mobo, który ponoć jest niekompatybilny. Paranoja jakaś... :mur: Sorki za OT. hmm no nic, a co sadzicie o tych kostakach: http://www.allegro.pl/item89431549_samsung..._gwarancja.html gorsze, lepsze, chyba to jest TCCC o ile dobrze dostrzeglem na zdjeciach ? A jesli nie sa za dobre to czy jest szansa na kupno UCC (2x1gb max 750 zl) dzis gdzies w wawie ? Pzdr ok znalazłem, a zatem co wybrać Samsungi UCCC cl3 czy Kingstony na Samsungach UCCC cl3 a może wszytsko jedno ? cena taka sama (2x1GB 680 zł) Dostałem jeszcze taką propozycje: 2x1gb Twinmos na M.Tec cl 2,5 za 700 zł Edytowane 4 Marca 2006 przez albercikk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbilka Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 jak sie nie myle to TU masz wlasnie te pamieci wedlug tego co pisza ludzie na forum i w tym watku to kod producenta: M368L2923CUN-CCC to sa wlasnie samsungi UCCC -niech ktos obeznany zweryfikuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercikk Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) Na pierwszej stronie Samsungi UCCC stoją wyżej od Kingstonów na Samsungach tylko że na Kościach ZCCC, więc to chyba trochę co innego ? Ja mam dylemat czy brać Samsungi UCCC czy Kingstony na Samsungach UCCC, u sprzedawcy co ma Kingstony na Samsunagach UCCC kupowałem już dysk i wolał bym nabyć u nich także dlatego że wydaje się solidniejszym sprzedawcą, (jakieś przeczucie czy co hehe). Czyba że lepsze będą te Kingstony ? Ma ktoś z was może takie Kingstony, jak wrażenia ? Edytowane 5 Marca 2006 przez albercikk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...