esMike Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 ja juz przepraszam zglupialem i nie wiem na maxa co mam kupic a co nie! otoz moj problem-zbudowac siec bezprzewodowa dla nowo kupionego laptopa w o aparciu o dostepne: 1)komputer PC podlaczony przez USB do 2)Motorola SB4200 SURFboard Cable Modem do ktorego dochodzi intrnet z kablowki ICP a chce miec tak: dotychczasowego moje pc dostaje brachol i ma miec normlanie dalej neta tyle ze ja chce miec w laptopie w calym domu dostep wiec czy mam kupic AP?Router?czy co jeszcze zeby bylo ok!prosze o pomoc czy cos takiego moze byc?? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69794300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adithethe Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 ten router jest ok ale chyba musisz kupic inny modem zeby laczyc sie z netem modem musi miec wyjscie rj45 i wtedy kompa podlaczasz przez kabel (max 1,5 m) 8- zylowy laptop radiowo ale pamietaj zeby wlaczyc wep na kartcie i ruterze bo inaczej inni beba mogli sie polaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...