Mr.Francis Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Witam. Chciałem się spytać czy można by było z aparatu cyfrowego, który nagrywa filmy, zrobić kamerę, którą np. bym ustawił gdzień i nagrywała by co się dzieje sekunda po sekundzie, a później np. zapisać na kompie ten filmik i go oglądać. Oczywiście podłączyć aparat do kompa przez kabel i tak zrobić. Prosze o szybką odpowiedź... Pozdrawiam Mr.Francis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 da się , ja tak robiłem ze swoim Canonem PS Pro1 :) . W dołączonym sofcie był program który umożliwił zrobienie z aparatu kamery internetowej i teraz można ten obraz zapisywać np. Frapsem :] czyli DA SIĘ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Francis Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Witam ponownie. No bo chciałem mój aparat podłaczyć jako kamera, tylko nie wiem jakim programem mam to zrobić, żeby np. sobie na czacie siedzieć i mieć włączoną kamerę...Proszę o opis jak to zrobić. Mam aparat HP PhotoSmart E317 z kablem do kompa... Pozdrawiam Mr.Francis Ps. Prosiłbym o szybką odpowiedź !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Francis Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Witam. Powtarzam moje pytanie, jak to zrobić ?? Pozdrawiam Mr.Francis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Jezeli nikt nie odpowiedzial to znaczy, ze nikt nie mial pomyslu jak to zrobic. I ponaglanie ludzi nie pomoze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 no jeśli nie masz w dołączonym sofcie do aparatu nic dzięki czemu można zrobić kamerę z tego no to ... www.google.pl :] i tam znajdź program ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Kiedys byl jakis program cam2pc, nie pamietam dokladnie, musisz poszukac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Ale tam chyba nie ma takiej opcji o ile dobrze pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...