m-c-ool Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Witam ma GeForce FX5500 i mam problem !! przy underground 2 chodzi normalnie ale np. przy san andreas jakoś śfiruje robią się takie artefakty choćby niewiem wogule cały obraz znika i się robi taki dziwny !! czy to wina sterów czy czego na płytce dostałem kilka sterowników od 4x.xx do 8x.xx !! co robić ??;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 może się przegrzewa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 może się przegrzewa?Ale nie jest podkręcona a ni nic a orginalnie tam jest dość duży radiator z wentylatorem !! mi się wydaje że to jest przy przełączeniu z trybu 2d na 3d !! bo w trybie 2 d ma inne cżestotliwości niż w 3d w 3d ma więszksz !! bo naprykład jak się się robią te artefakty w undergroundzie 2 wystarczr rozdzielczość zmienić na z 800x600 na 640x400 a potem spowrotem na 800x600 i znów jest spoko grafa i po tym już działa cały czas OK<OK> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Ale nie jest podkręcona a ni nic a orginalnie tam jest dość duży radiator z wentylatorem !! mi się wydaje że to jest przy przełączeniu z trybu 2d na 3d !! bo w trybie 2 d ma inne cżestotliwości niż w 3d w 3d ma więszksz !! bo naprykład jak się się robią te artefakty w undergroundzie 2 wystarczr rozdzielczość zmienić na z 800x600 na 640x400 a potem spowrotem na 800x600 i znów jest spoko grafa i po tym już działa cały czas OK<OK> Przeinstaluj winde i wrzuć oryginalne stery do grafy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Przeinstaluj winde i wrzuć oryginalne stery do grafy.co masz na mysli mówiąc orginalne windowsa przeinstalowałem już 2 razy !! a stery instaluje z płyty co dostałem tylko że tam jest kilka tych sterów od 24.xx chyba do 7x.xx czy nawet 8x.xx x-oznaczają liczby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 56.64 - świetne, przynajmniej u mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...