Skocz do zawartości
m-c-ool

Problem Ze Sterami !

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ma GeForce FX5500 i mam problem !! przy underground 2 chodzi normalnie ale np. przy san andreas jakoś śfiruje robią się takie artefakty choćby niewiem wogule cały obraz znika i się robi taki dziwny !! czy to wina sterów czy czego na płytce dostałem kilka sterowników od 4x.xx do 8x.xx !! co robić ??;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może się przegrzewa?

Ale nie jest podkręcona a ni nic a orginalnie tam jest dość duży radiator z wentylatorem !!

mi się wydaje że to jest przy przełączeniu z trybu 2d na 3d !!

bo w trybie 2 d ma inne cżestotliwości niż w 3d w 3d ma więszksz !!

bo naprykład jak się się robią te artefakty w undergroundzie 2 wystarczr rozdzielczość zmienić na z 800x600 na 640x400 a potem spowrotem na 800x600 i znów jest spoko grafa i po tym już działa cały czas OK<OK>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale nie jest podkręcona a ni nic a orginalnie tam jest dość duży radiator z wentylatorem !!

mi się wydaje że to jest przy przełączeniu z trybu 2d na 3d !!

bo w trybie 2 d ma inne cżestotliwości niż w 3d w 3d ma więszksz !!

bo naprykład jak się się robią te artefakty w undergroundzie 2 wystarczr rozdzielczość zmienić na z 800x600 na 640x400 a potem spowrotem na 800x600 i znów jest spoko grafa i po tym już działa cały czas OK<OK>

Przeinstaluj winde i wrzuć oryginalne stery do grafy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeinstaluj winde i wrzuć oryginalne stery do grafy.

co masz na mysli mówiąc orginalne windowsa przeinstalowałem już 2 razy !! a stery instaluje z płyty co dostałem tylko że tam jest kilka tych sterów od 24.xx chyba do 7x.xx czy nawet 8x.xx

x-oznaczają liczby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi