Skocz do zawartości
solutions

Płyta Główna Oraz Procesor..

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

potrzebuje jak najelpszy procesor oraz plyte głowna do gier.. jak i normalnie do uzytku domowego.. w cenie do 600zł..

na allegro wyszukałem sobie:

http://allegro.pl/show_item.php?item=69508877

oraz

http://allegro.pl/show_item.php?item=69798778

co się bardziej opłaca ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span>, a może jeszcze inaczej?.. ogólnie przyznam się, że zabardzo się nieznam, mój całkowity budżet to 820zł... no i musze za to kupić procesor+rad+went/płyte/zasilacz/ramy

co do zasilacza myslalem nad fortronem350W , ramy jakies bylejakie nawet i te 256mb skoro da sie wyciagnac lepszy procek z plyta.. krecic zabardzo bym niechcial zeby nic nie rozwalic :P a z 2,6ghz chcialbym miec.. a z tego co tak przegladam to sempron 2600+ to 1,6ghz :| wiec juz sie w tym pomieszalem troche.. prosze o pomoc ;))))

Edytowane przez solutions

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

potrzebuje jak najelpszy procesor oraz plyte głowna do gier.. jak i normalnie do uzytku domowego.. w cenie do 600zł..

na allegro wyszukałem sobie:

1734322[/snapback]

o lol, fajnie to napisałęś

krecic zabardzo bym niechcial zeby nic nie rozwalic :P a z 2,6ghz chcialbym miec..

hehe skromny jesteś :D :lol: :D

Ja też jestem za AMD. Kup sempa 64 3000+ lub 2800+ i do tego epoksa jak wyżej lub gigabyta K8NS tylko najlepiej gdyby udało Ci się wychaczyć wersję bodaj 1,2, te nowsze podobno są gorsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

o lol, fajnie to napisałęś  hehe skromny jesteś :D :lol: :D

Ja też jestem za AMD. Kup sempa 64 3000+ lub 2800+ i do tego epoksa jak wyżej lub gigabyta K8NS tylko najlepiej gdyby udało Ci się wychaczyć wersję bodaj 1,2, te nowsze podobno są gorsze.

1735010[/snapback]

Jak Gigabyte to 1.1 rev, ale rzadko spotykana teraz jest, a jak Epox to 3.2 rev.

a ten zasilacz będzie stykał??

1735095[/snapback]

Nie ma zasilaczy ata/sata, może Delta 350W za 45zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stało się i wziołem tego gigabyte k8ns oraz semprona 3000, zasilacz to ów DELTA350W.. zakupić muszę jeszcze ramy.. graficzna mam, slaba ale kasy na nowa niemam ;/ gf2mx440 32mb ... i teraz czy na podkręcenia procka ma duży wpływ reszta sprzętu? opisując ten co ja mam.. ile bym moglbym z procka wyciagnac bo te 1,8ghz mnie niezadowala :P wiatrak boxowy.. a co do ramow moze cos polecicie patrzylem na allegro nonamy ddr512mb 400mhz ok. 150zł.. jednak niewiem czy one niezawadzą przy kręceniu :P hmm.. ile maks będe mógł wyciągnać z procka?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stało się i wziołem tego gigabyte k8ns oraz semprona 3000, zasilacz to ów DELTA350W.. zakupić muszę jeszcze ramy.. graficzna mam, slaba ale kasy na nowa niemam ;/ gf2mx440 32mb ... i teraz czy na podkręcenia procka ma duży wpływ reszta sprzętu? opisując ten co ja mam.. ile bym moglbym z procka wyciagnac bo te 1,8ghz mnie niezadowala :P wiatrak boxowy.. a co do ramow moze cos polecicie patrzylem na allegro nonamy ddr512mb 400mhz ok. 150zł.. jednak niewiem czy one niezawadzą przy kręceniu :P hmm.. ile maks będe mógł wyciągnać z procka?

KAŻDY PROCESOR KRĘCI SIE INACZEJ, I NIKT NIE POWIE CI, NA ILE TWÓJ SIE BEDZIE KRĘCIŁ, TU NIE MA WRÓZEK!!!

:P przeczytaj TO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi