treter69 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 (edytowane) witam!mam nadzieje ze specjalisci pomoga mi w jak najlepiejszym zestawieniu sprzeu w moim kapie... jak na razie chce kupic katre kraficzna do 750 zl tylko nie wiem co wybrac.. chodzi mi o jka njwieksza wydajnosc, dostepne oczywiscie za ta cene moj komp: CPU : barton 2500+@3200+ na zalmanie cps700CU MOBO : EPOX 8RDA3l RAM: 2x256mb ddr TwinMos w dualu DYSK : 40GB Samsunga :( Zasilacz : 300W codegona ale na to nie patrzcie bo idzie do wymiany(mialem chiefteca ale sie spalil) :( pomozcie tylko w doborze odpoiwednieo do tej konfiguracji czy takie zestawienie bezdie pasowalo do tej karty????? Jesli nie to napiszcie co najlepiej jeszcze zmienic bo mam skombinowane jeszcze kilka stowek z gory dzieki i pozdrawiam Edytowane 3 Listopada 2005 przez treter69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jam3 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 imho nie ma sensu wydawć szmalu na karte graficzną jak nie ma się min. 1GB pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treter69 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 imho nie ma sensu wydawć szmalu na karte graficzną jak nie ma się min. 1GB pamieci 1734596[/snapback] powiedzmy ze juz mam ten 1 gb pamieci czy twinmos tez moze byc?? czy kingston lepszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jam3 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 powiedzmy ze juz mam ten 1 gb pamieci czy twinmos tez moze byc?? czy kingston lepszy? 1734597[/snapback] może być twinmos :lol: osobiście mam 2 gb kingstonów a w tej cenie ok 750pln to masz na agp albo gt6600gt albo ati 700pro czyli brać 6600gt o ile masz te 1 GB pamiątek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treter69 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 czyli brać 6600gt o ile masz te 1 GB pamiątek 1734607[/snapback] no dobra ale jakiej marki najlepiej brac tego gf6600gt/ Gigabyte, galaxy,gainward GS czy moze cos innego PS. Plyta i procek starczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jam3 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 no dobra ale jakiej marki najlepiej brac tego gf6600gt/ Gigabyte, galaxy,gainward GS czy moze cos innego PS. Plyta i procek starczy? 1734632[/snapback] to w takiej kolejności gainward potem giga potem galaxy a nie zapmnij ,że trzeba tez w zasiłke inwestowac bo proc (szczególnie krecony)i płyte spoko masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Ja bym tego ramu dokupił Twinmoska i do tego radka 9800pro, bo nie ma po co kupować takiej karty na AGP, jak X800GTO... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 O ile pamiętam to nie Radeonów X800GT, GTO i GTO2 na AGP... Co do karty graficznej niedawno do czołówki wszedł Galaxy Zalman, który w wynikach podkręcania pokonał Gainward GS!! Tak, to prawda. Zasilacz to wystarczy ci Fortron 350W (nowe są w cenie około 50 złotych). Dobry i tani. A pamięci to koniecznie 1GB!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 (edytowane) Zasilacz to wystarczy ci Fortron 350W (nowe są w cenie około 50 złotych). Dobry i tani. 1735017[/snapback] Spierał bym sie tutaj troche, nie lepiej Delte 350W, może dużej różnicy nie ma ale Delta to przecież chieftec i wydaje mi się że była by lepsza. Delta 350W za 45zł Edytowane 3 Listopada 2005 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treter69 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 dzieki za rady, ale jestem po przeczytaniu waszych opini tak zamotany ze juz w koncu nie wiem jaka karte kupic :) a procek i karta starczy?? moze przesiasc sie na troche lepsza 8rda3+ i kupic do tego tez dysk na sata? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 za 750zł to X800GT na agp :) a potem dokupić ram http://www.arcomp.com.pl/index.php?pid=katalog&details=17451 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treter69 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 za 750zł to X800GT na agp :) a co sadziszo gainwardzie gf 6600gt gs albo tten glaxy 6600t na zalmanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treter69 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Co do karty graficznej niedawno do czołówki wszedł Galaxy Zalman, który w wynikach podkręcania pokonał Gainward GS!! Tak, to prawda. 1735017[/snapback] a na z jakiego tworzywaa jest ten zalman?? Al, Al/Cu czy moze Cu?? a co sadzisz o procku i plycie? moze zostac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treter69 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Spierał bym sie tutaj troche, nie lepiej Delte 350W, może dużej różnicy nie ma ale Delta to przecież chieftec i wydaje mi się że była by lepsza. 1735054[/snapback] cz ta 350tka pociagnie nowa katre + 1gb ramu + 3200+bartona na epoxie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 ta 350 nawet wyzszego biegu nie potrzebuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treter69 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 ta 350 nawet wyzszego biegu nie potrzebuje. 1735943[/snapback] aha..thx :) bo myslalem nad 420:) a delta takich pewnie nie robi??? poza chieftec'ami of course.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treter69 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 (edytowane) Ktora z nich jest najwydajniejsza bo nie wiem co wybrac i ktora sie najlepiej kreci...qrde pomozcie mi wybrac :rolleyes: PS. znacie jakis fajny sklepik internetowy gdzie mozna dosyc tanio kupic ten sprzet?? Edytowane 3 Listopada 2005 przez treter69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treter69 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 O ile pamiętam to nie Radeonów X800GT, GTO i GTO2 na AGP... Co do karty graficznej niedawno do czołówki wszedł Galaxy Zalman, który w wynikach podkręcania pokonał Gainward GS!! Tak, to prawda. 1735017[/snapback] moglbys mi poac namairy na jakis sklep z tym galaxem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treter69 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 (edytowane) co byscie radzili do mojego zesatwu : PAMIECI 1. GeiL lub 2. twinmos lub 3. Kingston lub 4. Corsair GRAFA nVidia: 1. gainward 2.Galaxy 3.Gigabyte ATI: Saphire Co wybrac?? co sie najlepiej kreci i jest najwydajniejsze?? HELP ME :unsure: PS. znacie jakis dobry sklepik www gdzie mozna w miare tanio zakupic te czesci Edytowane 3 Listopada 2005 przez treter69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Spierał bym sie tutaj troche, nie lepiej Delte 350W, może dużej różnicy nie ma ale Delta to przecież chieftec i wydaje mi się że była by lepsza. 1735054[/snapback] chyba bana na musk dostales /moderzy litosci. w glebi nie jestem postfuckerem jak kolega z cytatu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treter69 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 chyba bana na musk dostales 1736151[/snapback] o co Ci stary chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...