Kulasek Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 (edytowane) Witam serdecznie, od 4 moze 5 lat uzywam monitorka CRT Samsunga 750p. Nigdy z nim sie nic nie dzialo i do tej pory jestem z niego bardzo zadowolony. Niestety od pewnego czasu monitor zaczal "piszczec". Od czasu do czasu w blizej jeszcze przez mnie nie okreslonych momentach zaczyna wydawac z siebie dosc glosny upierdliwy pisk. Pomaga delikatnie pukniecie reka w obudowe od gory albo z boku, chodz nie zawsze. Czasami delikatny odglos slyszalny jest takze np. na stronie WWW gdzie jest jais dynamiczny baner i szybko sie cos zmienia. Ja przewine strone, ze banerka nie widac, to odglos ustaje. Poza tym wszystko jest z nim jak na razie ok. Coz to moze byc? Zanim udam sie z nim do serwisu chcialbym zasiegnac Waszej opinii, bo to moze jakas drobnostka a nie chce zeby mnie naciagneli na koszty. No i ostatnie pytanie - czy znacie jakis dobry serwis na Slasku? Myslowice, Katowice, Sosnowiec lub okolice? :) Edytowane 3 Listopada 2005 przez Kulasek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Najprawdopodobniej trzeba wyczyscić i zalać cewki na nowo, kosztów takiej naprawy nie znam, ale zabieg nie jest skomplikowany :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...