wizjonerek Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Znany producent płyt głównych FIC zaprezentował nowe płyty bazujące na chipsetach VC19E(I845PE) i VC19G+(I845GE).Pojawienie się w sprzedaży płyt FIC opartych na w/w chipset wydaje sie conajmniej spóźnione gdzyż konkurencja oferuje je w sprzedaży już od 2 miesięcy.Płyta przystosowana jest do platformy Intel(socet 478) pod procesory Pentium 4 lub Celeron do prędkości 3.06 Ghz .Wspomaga Technologie Hyper-Threading obługując do 2GB pamięci PC2700 (533MHz FSB).Zintegrowano także port FireWire (IEEE1394), kartę sieciową, złacza Usb 2.0. i oczywiście 6 kanałowy dzwięk.Więcej infromacji możecie uzyskać po Adresem serwisu xbitlabs.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Jak tam jest napisane "do prędkości 3.06 GHz" to ja jestem normalnie Albin Kolano :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Jak tam jest napisane "do prędkości 3.06 GHz" to ja jestem normalnie Albin Kolano :)"........... and above" czyli wiekszej (a raczej wyżej częstototliwości) Fakt zgadza sie mam nadzieje że będą pracowały tak dobrze jak podaje producent ale to się już zobaczy w pracy(testach) pozdrówka Wizjo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...