konnik_tl Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Witam!!! mam mały problemik z nero i nie wiem jak go rozwiązać. polega on na tym że chcę nagrać obraz gierki o wielkośći 2,6GB zaś nero złośliwie mi każe nagrać ten plik w dvd udf zamiast dvd z danymi - wyświetla informację że plik ma ponad 2GB. w jaki sposób nagrać tak duży obraz płyty na dvd?? nagrywarka liteon SOHW 1653S bios CSTR Dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 alcohol 120% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość alepajonki Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Ale ty chcesz nagrać plik czy pliki z obrazu? Jeśli plik to w grę wchodzi tylko UDF, więc w czym problem. Jeśli pliki z obrazu to Nero nie obsługuje MediaDescription, więc nie wiem czego oczekujesz. Polecam Alcohola lub GameJacka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konnik_tl Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 chcę nagrać plik tylko że jak nagrywałem UDF to mi na koniec wyświtliło komunikat bo nie można zamknąć sesji z jakiegoś tam powodu. dopiero teraz zobaczyłem zakładkę UDF i nie wiem co mam wybrać - 1) partycja fizyczna 2) partycja wirtualna 3) partycja zapasowa oraz którą wersje UDF może problem leży w tym że chcę zamknąć sesje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 chcę nagrać plik tylko że jak nagrywałem UDF to mi na koniec wyświtliło komunikat bo nie można zamknąć sesji z jakiegoś tam powodu. dopiero teraz zobaczyłem zakładkę UDF i nie wiem co mam wybrać - 1) partycja fizyczna 2) partycja wirtualna 3) partycja zapasowa oraz którą wersje UDF może problem leży w tym że chcę zamknąć sesje?? 1735829[/snapback] jakiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...