Skocz do zawartości
fetorman

Athlon 0,13um Thoroughbred-B stepping B0 1700xp yyyeeeesss

Rekomendowane odpowiedzi

Czy widzieliscie to:

http://www.enter.pl/technologie/archiwum/a...wum.asp?id=1653

Ja juz nie moge sie doczekac kiedy zamienie mojego poczciwego durnia 1Ghz na jakiegos 1700xp i podkrecac go do 2MHZ juuupppiii

a propos moze juz widzieliscie jakies pierwsze testy nowy prockow w tym steppingu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy widzieliscie to:

Ja juz nie moge sie doczekac kiedy zamienie mojego poczciwego durnia 1Ghz na jakiegos 1700xp i podkrecac go do 2MHZ juuupppiii 

a propos moze juz widzieliscie jakies pierwsze testy nowy prockow w tym steppingu

Najpierw to sie chlopie naucz poprawnego oznaczania predkosci procesorow , a potem wypisuje jakies konkretne posty :twisted: Strasznie to drazni po oczach!!! :evil: A potem sobie mozesz podkrecac, ale jesli twoja wiedza o sprzecie jest taka jak mysle to lepiej zostaw procka w spokoju zanim sie nie poduczysz na forum Tweaka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy widzieliscie to:

Najpierw to sie chlopie naucz poprawnego oznaczania predkosci procesorow , a potem wypisuje jakies konkretne posty :twisted: Strasznie to drazni po oczach!!! :evil: A potem sobie mozesz podkrecac, ale jesli twoja wiedza o sprzecie jest taka jak mysle to lepiej zostaw procka w spokoju zanim sie nie poduczysz na forum Tweaka ;)

Buuhahahahaha dopiero teraz zauwarzylem jaki blad popelnilem sorry wszystkich. Otoz ma byc 2 gigahertze. No a moja wiedza jest wystarczajaca zeby podkrecac co sie da i ile sie da tak wiec spoko. Dobrze ze to zauwarzyles bo teraz mi glupio ze napisalem 2mhz a jak to pisalerm to bylem troche podjarany tym steppingiem :lol: :lol:

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kwiecień - wydzielanie ciepła nie będzie aż takie duże jakby się mogło wydawać bo przykładowy Thoroughbred 1700+ ma navet do 10stopni niższą temp. niż Palomino.

Pablo163 - na tej płytce pójdzie ale nie osiągniesz pełnej wydajności. Ceny procków które widziałeś dotyczą prawdopodobnie steppingu A0, a nie B0.

SpiderMAN & Adam78 - również na to czekam 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hie najlepsze jest to ze AMD niedlugo pusi takie AXP ktore bede sie krecily jak P4 :) a wtedy ja bede bardzoooo happy .

Ta tego procka czekalem 3 miesiace i sie nie doczekalem. Przez 3 miesiace to byl tlyko PAPIERKOWY procesor.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...