fetorman Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Czy widzieliscie to: http://www.enter.pl/technologie/archiwum/a...wum.asp?id=1653 Ja juz nie moge sie doczekac kiedy zamienie mojego poczciwego durnia 1Ghz na jakiegos 1700xp i podkrecac go do 2MHZ juuupppiii a propos moze juz widzieliscie jakies pierwsze testy nowy prockow w tym steppingu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Hie najlepsze jest to ze AMD niedlugo pusi takie AXP ktore bede sie krecily jak P4 :) a wtedy ja bede bardzoooo happy . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Xp 1700 przekręcony na 2Mhz to chyba nowy rekord :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 HEEHEHE. Dokładnie. Łaadny wyniczek - XP1700+ na 2Mhz. Gratuluje :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 no calkiem ladnie :D jak AMD pusci takie AXP ktore beda sie krecily jak P4 tez bede happy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Hm OC z 1477 na 1479MHz to niezly wynik :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 no calkiem ladnie :D jak AMD pusci takie AXP ktore beda sie krecily jak P4 tez bede happy No tak, ale ciekawe jakiego będą wymagały chłodzenia? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Frizz orba hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 A na ile ten cały xp 1700 0.13um się wykręca bo róznica w cenie na komputerowej to ok20zł miedzy zwykłym xp1700???????!!!!!! :) Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 A to bedzie dzialalo na asus a7v266?????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Ja tam czekam na wersję z 512 kb cache mit 200MHz FSB... Podobno ma być. Podobno po nowym roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Czy widzieliscie to: http://www.enter.pl/technologie/archiwum/a...wum.asp?id=1653 Ja juz nie moge sie doczekac kiedy zamienie mojego poczciwego durnia 1Ghz na jakiegos 1700xp i podkrecac go do 2MHZ juuupppiii a propos moze juz widzieliscie jakies pierwsze testy nowy prockow w tym steppingu Najpierw to sie chlopie naucz poprawnego oznaczania predkosci procesorow , a potem wypisuje jakies konkretne posty :twisted: Strasznie to drazni po oczach!!! :evil: A potem sobie mozesz podkrecac, ale jesli twoja wiedza o sprzecie jest taka jak mysle to lepiej zostaw procka w spokoju zanim sie nie poduczysz na forum Tweaka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Ja tam czekam na wersję z 512 kb cache mit 200MHz FSB... Podobno ma być. Podobno po nowym roku.Ja tez na niego czekam i do tego na KT400A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Czy widzieliscie to: http://www.enter.pl/technologie/archiwum/a...wum.asp?id=1653 Ja juz nie moge sie doczekac kiedy zamienie mojego poczciwego durnia 1Ghz na jakiegos 1700xp i podkrecac go do 2MHZ juuupppiii a propos moze juz widzieliscie jakies pierwsze testy nowy prockow w tym steppingu Najpierw to sie chlopie naucz poprawnego oznaczania predkosci procesorow , a potem wypisuje jakies konkretne posty :twisted: Strasznie to drazni po oczach!!! :evil: A potem sobie mozesz podkrecac, ale jesli twoja wiedza o sprzecie jest taka jak mysle to lepiej zostaw procka w spokoju zanim sie nie poduczysz na forum Tweaka ;) Buuhahahahaha dopiero teraz zauwarzylem jaki blad popelnilem sorry wszystkich. Otoz ma byc 2 gigahertze. No a moja wiedza jest wystarczajaca zeby podkrecac co sie da i ile sie da tak wiec spoko. Dobrze ze to zauwarzyles bo teraz mi glupio ze napisalem 2mhz a jak to pisalerm to bylem troche podjarany tym steppingiem :lol: :lol: pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Kwiecień - wydzielanie ciepła nie będzie aż takie duże jakby się mogło wydawać bo przykładowy Thoroughbred 1700+ ma navet do 10stopni niższą temp. niż Palomino. Pablo163 - na tej płytce pójdzie ale nie osiągniesz pełnej wydajności. Ceny procków które widziałeś dotyczą prawdopodobnie steppingu A0, a nie B0. SpiderMAN & Adam78 - również na to czekam 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Co do temperatur to XP1700+ 0.18um@1760 przy 2.0V miał u mnie 57-60st. C w full load, 0.13um@1805 przy 1.62V ma 38 st.c a @1852 przy 1.74 ma 43st. C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Hie najlepsze jest to ze AMD niedlugo pusi takie AXP ktore bede sie krecily jak P4 :) a wtedy ja bede bardzoooo happy .Ta tego procka czekalem 3 miesiace i sie nie doczekalem. Przez 3 miesiace to byl tlyko PAPIERKOWY procesor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...