_nc_ Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Witam. Od niedawna zauwazylem ze cos tzreszczy w głośnikach. Nie jest to wina samych glosników bo nawet jak slucham ich cicho to slychac trzaski a nawet jak podłaczyłem innne tez bylo je slychac . Moja muzyczna zintegrowana c-media. Odtwarzacz winamp i foobar + asio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreZ Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Jeżeli głośniki są sprawne, to poszukaj innych sterowników. Ja tak miałem ze swoją AC97, Trzeszczało nie tylko podczas słuchania muzyki, ale i w np. grach. Pomogła zmiana sterowników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_nc_ Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 a mozesz podeslac mi na maila te stery na których u ciebie było dobrze ?. mail podam na pw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzemach Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 spr na innym odtwarzaczy na WMP, i jesli problem pozostanie to spr w programie kontrolujacym prace karty dzwiekowej czy nie masz jakiejs smiesznej opcji wlaczonej. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...