DonZ Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 (edytowane) chyba standard :P ale prosiłbym o pomoc nie znam sie na zasilaczach ani troche :unsure: a mam zamiar wymienić to co mam w skrzynce (codegen :/) na i tu właśnie nie wiem co.. btw.chciałbym wybrać dobry zachwalany ale niedrogi który udżwignie 1GB ramu (może i wiecej :P) i przedewszystkim GF 7800GT Extreme Leadteka :P a nad płytką z nf4 to sie jeszcze zastanawiam :P Edytowane 5 Listopada 2005 przez DonZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<Lechu> Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 po pierwsze podaj jakiego proca ma ten zasilacz uciagnac i reszte sprzetu (ile dyskow, "cdromow" innych sprzetow a napisz ile bys chcial przeznaczyc na zakup zasilacza, czy zalezy ci bardzo na ciszy i wtedy zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonZ Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 ah racja zapomniałem :P Athlona 64 3000+ DVD i wypalare DVD no i jeden dysk bo więcej mi nie trzeba (a dysk ATA 133 :P). a ktwota żeby była w miare a z ciszą to sobie poradze bardzo mi nie przeszkadza poprosty chce sie obeznać w zasilaczach które udzwigną taki konfig jak ten procek i grafika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkk Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Proponuję http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...id=14&grupa=171 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Kurde, byłeś szybszy... // EDIT Ale to i tak nie ten dział ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonZ Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 ok zmienione :P to sie już nie powtórzy :unsure: a jeszcze jakieś propozycje chciałbym wiedzieć jaka zasiłka jest dobra i tania jaką firme polecacie może na allegro bym znalazł ale właśnie nie wiem co :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazz Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 (edytowane) ok zmienione :P to sie już nie powtórzy :unsure: a jeszcze jakieś propozycje chciałbym wiedzieć jaka zasiłka jest dobra i tania jaką firme polecacie może na allegro bym znalazł ale właśnie nie wiem co :P Ja niedawno też wymieniałem codegena :-/ i każdy mi polecał delte. Kupiłem model 350w i sprawuje sie znakomicie. Bez problemu działa na nim sprzęt AMD Sempron 2300+ FSB 400 (1,7GHZ@ 1,9 GHZ) 2 x 256 MB DDR Goodram 400Mhz , Gainward GF 3 Ti200 (który jak wiadomo lubi prąd) 200@245 450@540 i jeszcze do tego dwie nagrywarki, dysk segate oraz wentylator od Pentium 4 , który dodatkowo chłodzi karte graficzną :-) Edytowane 11 Listopada 2005 przez Fazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...