Skocz do zawartości
DonZ

Jaki Zasiłka?

Rekomendowane odpowiedzi

chyba standard :P ale prosiłbym o pomoc nie znam sie na zasilaczach ani troche :unsure: a mam zamiar wymienić to co mam w skrzynce (codegen :/) na i tu właśnie nie wiem co..

btw.chciałbym wybrać dobry zachwalany ale niedrogi który udżwignie 1GB ramu (może i wiecej :P) i przedewszystkim GF 7800GT Extreme Leadteka :P a nad płytką z nf4 to sie jeszcze zastanawiam :P

Edytowane przez DonZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ah racja zapomniałem :P

Athlona 64 3000+ DVD i wypalare DVD no i jeden dysk bo więcej mi nie trzeba (a dysk ATA 133 :P). a ktwota żeby była w miare a z ciszą to sobie poradze bardzo mi nie przeszkadza poprosty chce sie obeznać w zasilaczach które udzwigną taki konfig jak ten procek i grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok zmienione :P to sie już nie powtórzy :unsure:

a jeszcze jakieś propozycje chciałbym wiedzieć jaka zasiłka jest dobra i tania jaką firme polecacie może na allegro bym znalazł ale właśnie nie wiem co :P

Ja niedawno też wymieniałem codegena :-/ i każdy mi polecał delte. Kupiłem model 350w i sprawuje sie znakomicie. Bez problemu działa na nim sprzęt AMD Sempron 2300+ FSB 400 (1,7GHZ@ 1,9 GHZ) 2 x 256 MB DDR Goodram 400Mhz , Gainward GF 3 Ti200 (który jak wiadomo lubi prąd) 200@245 450@540 i jeszcze do tego dwie nagrywarki, dysk segate oraz wentylator od Pentium 4 , który dodatkowo chłodzi karte graficzną :-) Edytowane przez Fazz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi