bojan Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 (edytowane) Witam, Mam pewien problem wysypał mi się outook 2003 gdyż gdy chciałem wysłać maila pojawiał się komunikat "interfejs niezarejestrowany" wiec postanowiłem odinstalować i zainstalować od nowa cały pakiet Office 2003 jednak po instalacji nic sie nie zmienia nawet maile kontakty wszytsko pozostało, poprostu tak jakbym wogóle nie odinstalował outlooka :( Nawet po usunieciu plików archiwe.pst outlook sie włącza i po chwili znika tzn wychodzi do wina. MA ktoś jakiś pomysł jak rozwiązać ten problem?? Bardzo zależy mi na czasie ... Pozdrowionka Bartas Edytowane 3 Listopada 2005 przez bojan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreZ Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Zainstalować sobie Thundenbirda =) Przejrzysty interfejs, prosta obsługa i zadnych komunikatów typu : "interfejs niezarejestrowany" :wink: http://www.mozilla.org/products/thunderbird/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojan Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Hmmm juz dawno myslalem o wybraniu innego klienta poczty ale jakos sie juz przywyczailem do outlook'a :) I raczej chcalbym przy nim pozostać, jedyne z czego zrezygnowalem i to dawno temu do internet explorer na rzecz firefoxa ale podobno IE 7.0 ma być podobny do opery wiec zobaczymy jak to bedzie... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreZ Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Skoro tak to odinstaluj jeszcze raz, otwórz edytor rejestru, wyszukaj wszystkie wpisy dot. outlooka (to taka ręczna robota ;P ). Ew. zassaj jakiś program do usuwania niewaznych/nieprawidłowych wpisów (polecam Reg Supreme). Usuń wszystkie nieprawidłowe wpisy, wszystkie pliki z katalogu office'a, te pliki instalacyjne co on wrzuca na którąś tam partycję - tez. Potem zainstaluj jeszcze raz. Ja tak robie jak mi się jakaś gra schrzani, np. Odinstalowuje grę, i przy próbie ponownej instalacji wywyala uninstal :/ , i tak na okragło, pomaga usunięcie wszystkich wpisów w rejestrze dot. tej gry. Pokombiniu coś :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojan Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 hmmm no bede musial pobawić się w rejestrze choć zbytnio się na tym nie znam :( Dzieki za pomoc :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreZ Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Pamiętaj żeby zrobić kopię zapasową xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelika Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 polecam do czyszczenia rejestru zdecydowanie JV16 power tools pomoze Ci w usunieciu niepotrzebnych juz wpisow... usun niepotrzebne pliki z dysku i zainstaluj ponownie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...