bonco Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Admin zapomoze :) wezmie jutro do firmy gdzie pracuje i popatrzy i przy okazji spręzonym powietrzem przejedzie ale dzięki wszystkim będe wiedział co na przyszłosc robi i powiem wam co było przyczyną tych resetów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 No i co całe życie będziesz biegał do admina z kompem?? :) Musisz się wkońcu tego nauczyć że komp niesłuży tylko do grania czasem trzeba go choćby wyczyścić.Ale jeżeli uważasz że do końca życia będziesz płacił servisowi to spoko :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Pewnie rodzice mu nie pozwalają kompa rozkręcić i tyla :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozinho Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Ja mam ten sam problem :D Tylko że częściej mi wychodzi do pulitu, a nie sie resetuje. Choć to też się zdarza. Kupuje nowy zasilacz bo to jest najprowdopodobniej powodem :D. Kto chce może sobie zobaczyć we necie mój zasilacz obecny (z sygnatury). Każdy kto ma taki problem powinin najpierw spawdzić zasilacz w komputerze. A nie wiem co jest trudnego w otworzeniu obudowy. Nikomu do tej pory ręce od tego nie uschły :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Po pierwsze, to radzę przeczytać to: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=100972 Po drugie, jeśli to rzeczywiście 1600+, to temperatura 32 stopnie jest wyssana z palca, albo masz małe tornado do chłodzenia procesora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...