Dr_Zoidberg Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Przegrody nie dałem, zrobiłem tylko "tubulizatory" (takie jak w bloczku z cpc) i wstawiłem takie małe przegrody: wygląda to tak: ----------------------------------------------- _| | | | | | | | | | | | | ------------------------------------------------ Wkrótce będę robił drugą taką chłodnicę (tym razem z blachy miedzianej ) i tam zrobię przegrodę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moszna_Brothers Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 jeśli chodzi o lutowanie aluminium to jest to niemożliwe - przynajmniej w domowych warunkach, wiem że aluminium się spawa jakąś metodą bodajże beztlenową! Ale aluminium i miedź w połączeniu z wodą na dodatek to niedobre połączenie - przyspieszone utlenianie itp.......to po pierwsze a poza tym żebyś nie uzyskał termopary działającej na zasadzie zjawiska Thompsona i Peltiera :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moszna_Brothers Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 To masz bezp. linki do obrazkow (ale beda bez. koment). http://www.overclocking.biz/modules/My_eGa...dzenie/test.jpg http://www.overclocking.biz/modules/My_eGa...enie/gotowa.jpg Mozesz tez wejsc na strone (link w podpisie), kliknac galeria / sprzet / chlodzenie. .....ooo ja pier.....le....jestes moim idolem...wysyłam sms i głosuje na ciebie....nie sądziłem ze overlocking moze przybrać takie rozmiary.... a co na to rodzina ?.....jezusie brodaty....siok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 .....ooo ja pier.....le....jestes moim idolem...wysyłam sms i głosuje na ciebie....nie sądziłem ze overlocking moze przybrać takie rozmiary.... a co na to rodzina ?.....jezusie brodaty....siok Jaka rodzina? Pozbyli się mnie z domu :-). Znaczy mam włąsne mieszkanie, zero znajomych i około 35 metrów^2 sprzętu komputerowego :-). Ale dzięki za uznanie ;-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 No i prawie się udało. W tej chwili klej schnie :-). Zrezygnowałem z radiatorów miedzianych - dałem tylko aluminiowe. Zdjęcia możecie zobaczyć tu o_O ile tych radiatorow kupiles ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 dostalem za free. jak ktos byl w piatek w mikrozecie na olawsiej i widzial dwoch kolesi rozmontowujacych wiatraki to jeden z nich to bylem ja :-). Dostalem za free 3 duze reklamowki radiatorow (bo sklep zamowil wiatraki a dostali z radiatorami). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...