wazwa Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 (edytowane) Witam. Chce po kazać co zamierzam zrobić a raczej już zrobiłem w 50% ;) 1 Foto 2 Foto 3 Foto Wymaga jeszcze dopieszczenia, wycięci otworu na USB i wypolerowania. Tylko nie wiem, czym to przykręcić, doradzacie coś. Edytowane 3 Listopada 2005 przez wazwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 kolko nie jest okragle a plomienie nie sa symetryczne i dlatego twierdze ze jest zrobione krzywo ;] ale nie przejmuj sie mna, ja tak tu zawsze :] pomysl fajny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 (edytowane) bardzo fajne tylko ten otwor wyglada na krzywy :P Edytowane 5 Listopada 2005 przez Th0m4S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 (edytowane) Ja to bym to przykleił czymsc.. :mrgreen: Edytowane 3 Listopada 2005 przez melonowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wazwa Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 (edytowane) Otwór jak i płomienie wymagają dopracowania, bo zostały tylko wstępnie wyrównane pilnikiem. melonowy Ja to bym to przykleił czymsc.. Ale czym alu i plastiki będzie problem, lepiej będzie jak przykręce niewielkimi śrubkami. Edytowane 3 Listopada 2005 przez wazwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Pomysł fajny, ale płomienie nie są symetryczne (chyba, że celowo tak miało być), a koło nie jest okrągłe. Ale całkiem fajnie to wyszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 "fajny pomysł" dopóki nie przyniesie pierwszych ofiar.. bo te ostrza wyglądają na groźne :D imho nothing special.. jakiś mały gadżet, zależy jak kto się ma do całości... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 (edytowane) Ja bym tak nie deprymował człowieka. Zrobił coś oryginalnego, co rzadko się ostatnio zdarza, więc DUZE GRATULACJE! krzywe - i co z tego?! Wygląda fajnie! kółko nieokrągłe? -> Niewielu zauważy, jak będzie wypolerowane i przymocowane do plastiku... Klejenie: żywica epoksydowa, poliuretanowa... Klej do plastiku i metalu? Dużo tego. Wkręcenie: ja bym tak: 1 śruba, z bardzo spłaszczonym łbem, albo uśmiech z 6-8 nitów miedzinych na dole. nity przyklejone od tyłu, żeby nie bić i całość przyklejona do frontu. Mam nadzieję, ze ten front to Ty pomalujesz i nieco przerzeźbisz, zanim ten fajny dżinks przyfasonujesz? Co do klejenia: a moze wsadzić to pod nieco zmodyfikowane toto środkowe? Tak, żeby nie było wyraźnego mocowania? Edytowane 3 Listopada 2005 przez Ryba_8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 sory ale smieszy mnie stwierdzenie "krzywe - i co z tego?! Wygląda fajnie! kółko nieokrągłe? -> Niewielu zauważy, jak będzie wypolerowane i przymocowane do plastiku..." przeciez powinnismy wkladac we wszystko co robimy wszystkie sily i starac sie zeby wyszlo jak najlepiej a nie odwalac fuche bo "niewielu zauwazy" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 sory ale smieszy mnie stwierdzenie "krzywe - i co z tego?! Wygląda fajnie! kółko nieokrągłe? -> Niewielu zauważy, jak będzie wypolerowane i przymocowane do plastiku..." przeciez powinnismy wkladac we wszystko co robimy wszystkie sily i starac sie zeby wyszlo jak najlepiej a nie odwalac fuche bo "niewielu zauwazy" 1735909[/snapback] Te slowa mozna dopasowac do tego projektu, niby plomienie :?. Ale wygladaja jak osmiornica, lub po prostu nie udany, krzywy pojekt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheyr Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 A mnie się podoba. I nie tylko dlatego, że wiem ile pracy trzeba włożyć w taki detal. Wazwa, czym to wycinałes? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wazwa Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Trochę to wyrównałem, kółko powiększyłem i poprawiłem. 4 Foto Czym to wcinałem? Nawierciłem odtworzy w oków narysowanych płomieni (macek :wink: ) wiertarką stołową B) a potem docinałem brzeszczotem i ma koniec równałem pilnikami. 5 Foto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheyr Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 No i jest czad! A będzie superczad jak jeszcze poprawisz to dolne zaokrąglenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 czadu to nie ma...ja bym tak tego nie zostawil...kolko wciaz krzywe.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Trochę to wyrównałem, kółko powiększyłem i poprawiłem. 1736527[/snapback] No wyglada juz lepiej. Juz bardziej przypomina plomienie, a wczesniej to macki osmiornicy :wink:. Lecz: czadu to nie ma...ja bym tak tego nie zostawil...kolko wciaz krzywe.. 1736617[/snapback] Zrob cos z tym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wazwa Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 no może faktycznie i niema tego czadu a to dlatego ze to jeszcze nie koniec te kółko jeszcze dopracuje :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 dzialaj dzialaj, juz fajnie :) ale fajniej by bylo jakbys jeszcze oprocz tego cos zrobil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Ja uwazam ze sam autor powinien byc zadowolony i usatysfakcjonowany z wlozonej w te plomienie pracy - nie wszystko przeciez musi byc idealne/symetryczne itd - czy on to mial ciac laserem wg komputerowego wzoru ? Mi sie podoba takie jakie to jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Ciekawy pomysł. Wykoanie nienajgrosze. Fajnie wygląda, brawo za pomysł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Wersja druga jest juz bardzo fajna :) Zycze wiecej udanych pomyslow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wazwa Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 (edytowane) 'Radek_BVB' Działam działam :wink:. Właśnie skończyłem robić prosty szkielet panelu sterowania z starej kieszeni typu Adax. Nie wiem czy już ktoś to robił czy nie. Opis i zdjęcia już wkrótce na mojej strące. 'melonowy' Masz racje mnie się podobało już na samym początku, kiedy było takie koślawe :blink:. Edytowane 5 Listopada 2005 przez wazwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Właśnie skończyłam robićKobieta? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Fajne... Niegłupi pomysł... (za tydzień może sie za takie coś wezne...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wazwa Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Kobieta? :lol: 1739258[/snapback] Nie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 a szkoda bo bym powiedzial, ze super ci to wyszlo kolezanko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 a szkoda bo bym powiedzial, ze super ci to wyszlo kolezanko :D 1739344[/snapback] To mósisz powiedzieć super Ci to wyszlo kolego :D Za ile byś to sprzedał?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Za ile byś to sprzedał?? 1739355[/snapback] ...najwieksza frajda i przyjemnosc to zrobic cos samemu a potem sie tym pochwalic...bo kupic to sobie mozna nie takie rzeczy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Tżeba mieć DUŻOOOOOOOOOOOOOOOOOOO czasu żeby to zrobić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wazwa Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 ...najwieksza frajda i przyjemnosc to zrobic cos samemu a potem sie tym pochwalic...bo kupic to sobie mozna nie takie rzeczy :wink: 1739383[/snapback] Co racuja to racja :wink: Niestety nie sprzedam. A jak byś chciał cos takiego zrobić to TU masz wzorek płomieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Ok. Zrobiłem macie zdjęcie, a właściwie skan tylko 1 bo nie mam czasu (SZKOŁA :(...) potem zrobie ZDJĘCIA! Jak bedę miał więcej czasu to zrobie lepsze... Jak się wam podoba?? :wink: http://img491.imageshack.us/my.php?image=pomykplexy4vb.jpg ://http://img491.imageshack.us/my.php?... ://http://img491.imageshack.us/my.php?... Edytowane 6 Listopada 2005 przez RONIN3579 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...