dzik86 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 fajny bajer se wymysliles a co do plomieni to po co maja byc symetryczne ? ja nigdy nie widzialem ognia ktory tak by sie palil :) czekam na koncowy efekt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Zaraz będę go przykręcał.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) a co do plomieni to po co maja byc symetryczne ? ja nigdy nie widzialem ognia ktory tak by sie palil :)a widziałes kiedyś znaczek radiacji który się tak kręci? :lol: Edytowane 7 Listopada 2005 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Dobre to :) Fajnie wyszło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Ok przykręcone... Potem dam zdjęcia, bo musze iść próżnować (uczyć sie :wisielec: :rulez: ) a potem posłychać SOAD :gitarzysta2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wazwa Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Wyciąłem otwór na USB i troche to wypolerowałem maiłem tylko papier wodny 380, 320 i paste polerską AutoMax lekko ścianą, więc głębsze rysy widać. Próbowałem wyrównać kółko :mur: ale chyba wyszło jeszcze bardziej krzywo niż było i trochę za wielkie :mad: 6 Foto 7 Foto 8 Foto RONIN3579 Jestem ciekaw jak Ci to wyszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Wyciąłem otwór na USB i troche to wypolerowałem maiłem tylko papier wodny 380, 320 i paste polerską AutoMax lekko ścianą, więc głębsze rysy widać. Próbowałem wyrównać kółko :mur: ale chyba wyszło jeszcze bardziej krzywo niż było i trochę za wielkie :mad: 6 Foto 7 Foto 8 Foto RONIN3579 Jestem ciekaw jak Ci to wyszło. O coraz ladniej, ale... Mi cos nie gra w tej gorze, te plomienie tam sa takie sztuczne, za ale, za gesto, po prostu zle. Reszta, otwor, dol, oraz teraz USB jest OK, byle do konca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 a widziałes kiedyś znaczek radiacji który się tak kręci? :lol: nie, ale tak ladniej wyglada :D co do "ogni" to bedziecie je jakos malowac czy poprostu beda metalowe ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wazwa Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 O coraz ladniej, ale... Mi cos nie gra w tej gorze, te plomienie tam sa takie sztuczne, za ale, za gesto, po prostu zle. Reszta, otwor, dol, oraz teraz USB jest OK, byle do konca.No może faktycznie o 1 lub 2 płomienie za dużo. nie, ale tak ladniej wyglada :D co do "ogni" to bedziecie je jakos malowac czy poprostu beda metalowe ? :) Będą tylko wypolerowane. Nie dam prawie 20zł za lakier, aby pomalować taki mały kawałek. A po zatem musze kupić papier i klej a na razie mam stan zerowy kasy :wink: Od jakiej grubości papieru ściernego zacząć żeby dokładanie wypolerować głębsze rysy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 od takeigo zeby wypolerować głębsze rysy :).. co za róóznica od jakeigo... kupujesz jakiś ziarnisty dosyć i trzesz.. tlko żebyś potem zdołał usunąć te rysy, które zrobił ten papier innym papierem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Hmmmmm.... Masz numer?? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wazwa Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Witam po dłuższej przerwie :wink: pora by skończyć to co zacząłem. Wypolerowane pastą automax, a tak wygląda po przykręceniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 UU nie powiem, ladnie blyszczy. Ale efekt psuja te srubki :( Gut dżob :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 (edytowane) podpisuje sie pod wypowiedzia melonowego - srubki sa zbyt nachalne (moze bys sprobowal z imbusami? nie maja az tak odstajacych lebkow od powierzchni przykrecanej) Calosc wyglada imponujaco - dobra robota ;) Edytowane 23 Stycznia 2006 przez kanathea Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...