Skocz do zawartości
wazwa

Skromne Początki.

Rekomendowane odpowiedzi

Wyciąłem otwór na USB i troche to wypolerowałem maiłem tylko papier wodny 380, 320 i paste polerską AutoMax lekko ścianą, więc głębsze rysy widać.

Próbowałem wyrównać kółko :mur: ale chyba wyszło jeszcze bardziej krzywo niż było i trochę za wielkie :mad:

6 Foto

7 Foto

8 Foto

RONIN3579

Jestem ciekaw jak Ci to wyszło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyciąłem otwór na USB i troche to wypolerowałem maiłem tylko papier wodny 380, 320 i paste polerską AutoMax lekko ścianą, więc głębsze rysy widać.

Próbowałem wyrównać kółko :mur: ale chyba wyszło jeszcze bardziej krzywo niż było i trochę za wielkie :mad:

6 Foto

7 Foto

8 Foto

RONIN3579

Jestem ciekaw jak Ci to wyszło.

O coraz ladniej, ale... Mi cos nie gra w tej gorze, te plomienie tam sa takie sztuczne, za ale, za gesto, po prostu zle. Reszta, otwor, dol, oraz teraz USB jest OK, byle do konca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O coraz ladniej, ale... Mi cos nie gra w tej gorze, te plomienie tam sa takie sztuczne, za ale, za gesto, po prostu zle. Reszta, otwor, dol, oraz teraz USB jest OK, byle do konca.

No może faktycznie o 1 lub 2 płomienie za dużo.

nie, ale tak ladniej wyglada :D

co do "ogni" to bedziecie je jakos malowac czy poprostu beda metalowe ? :)

Będą tylko wypolerowane.

Nie dam prawie 20zł za lakier, aby pomalować taki mały kawałek.

A po zatem musze kupić papier i klej a na razie mam stan zerowy kasy :wink:

Od jakiej grubości papieru ściernego zacząć żeby dokładanie wypolerować głębsze rysy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podpisuje sie pod wypowiedzia melonowego - srubki sa zbyt nachalne (moze bys sprobowal z imbusami? nie maja az tak odstajacych lebkow od powierzchni przykrecanej)

Calosc wyglada imponujaco - dobra robota ;)

Edytowane przez kanathea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi