kozayeaa Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Chcę kupić dysk (nie wiem jeszcze jaki) 160-200GB ale na ATA (to stare wejscie) bo mam płyte starą dokaldnie chyba ECS P45SA....... Ale słyszałem że niektórym nie pokazuje całej objętości dysku ... . To prawda ?? .... ze moge miec dostepne np. 100gb zamista 200gb ....... a tak przy okazji to jaki dysk kupić na Ata 160-200gb na forum widze same tematy SATA ... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Mysle ze nie powinno byc problemu. A jesli nie bedzie wykrywalo pelnej pojemnosci to wystarczy updejt biosu lub service packa do windowsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Jesli obsluguje 48 bit LBA to nie bedzie problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...