RaKLeZ Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 No wlasnie... jak to jest z ta zasilka... Topower... 480W... 5V:44A... 12V:2x20A... cena ~280zl? gdzie jest haczyk? ;)... Ktos to kupil?... Jak to wyglada w rzeczywistosci? BENITO, Zenfist :) ile to ma realnie W, jak ze stabilnoscia napiec pod wiekszym obciazeniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Zapomniałeś czy nie wymieniłeś zasilania +3.3v. Jeśli go nie ma, to najodpowiedniejszą osobą to zabrania głosu w tej dyskusji będzie ZenFist :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 3.3V:26A spw-480 eza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) Sprawa wygląda tak - największy koszt w topowerach to japońskie części. Zamieniając je na chińskie koszt produkcji spada znaacznie. Edytowane 4 Listopada 2005 przez Zenfist Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GALTON Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 A jak wygląda problem hałasu?? w takim czymś co wymusza szybsze obroty wentyla?? Posiadam nowo zakupioną zasiłkę HIPER http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=19953 i niestety mimo dwóch wentyli 120 i 90 jest koszmarnie głosny. Wyraźnie dokuczliwy jest w nocy!! w dzień to już pal sęk!! Buda wiatraczki tylko lekko szumią, a HIPER WYJE!! Chciałem go wymienić na coś taniego z dopinanymi kablami no i patrzyłem własnie na tego TOPOWERA !! Jak u niego wygląda "cisza"?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 A jak wygląda problem hałasu?? w takim czymś co wymusza szybsze obroty wentyla?? Posiadam nowo zakupioną zasiłkę HIPER http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=19953 i niestety mimo dwóch wentyli 120 i 90 jest koszmarnie głosny. Wyraźnie dokuczliwy jest w nocy!! w dzień to już pal sęk!! Buda wiatraczki tylko lekko szumią, a HIPER WYJE!! Chciałem go wymienić na coś taniego z dopinanymi kablami no i patrzyłem własnie na tego TOPOWERA !! Jak u niego wygląda "cisza"?? Ten nowy topower pod względem głośności (przy 60% obciążenia) jest gdzieś pomiędzy wyjącym hiperem, a Topowerem TOP-450P5 EV, który jest już dość cichy ale słyszalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...