ULLISSES Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Wygląda raczej jak flaga Portugalii lub Włoch, niż świąteczne logo. :P Nie wiem w czym to klepiesz, ale efekt "frost" + kilka śnieżynek w zupełności załatwia sprawę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Moje renifery już po ciebie jadą :ph34r: A może zamiast loga... button? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 1. PureBlue korzysta z loga PureRed - zrobiłem wersję PureBlue. 2. Wersję świąteczną widział bym tak: Pedanci na tle jakości mogą sobie sami przerobić. Efekt powyższy jest zadowalający uwzględniając, że używam ten program od 10 minut i nie wszystko jest tam, gdzie być powinno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 A może po prostu damy świąteczny odpoczynek od forum narzekającym na brak świątecznych dodatków? Wpakujemy do pudełek, wrzucimy trochę procentów, obwiążemy ZKU i niech zimują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Nic wielkiego, tak z nudów machnąłem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 To poprosimy jeszcze: - wersję PL ("wesołych świąt") - wersje dla pozostałych skinów forum ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 (edytowane) PL mogę zaraz walnąć, ale dla pozostałych jakoś nie mam ochoty ;p Może jutro ;p EDIT: Zrobione. Czcionka bez polskich liter była, ale jakoś to "załagodziłem" ;] Edytowane 9 Grudnia 2009 przez Marians Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 1. PureBlue korzysta z loga PureRed - zrobiłem wersję PureBlue. 2. Wersję świąteczną widział bym tak: Pedanci na tle jakości mogą sobie sami przerobić. Efekt powyższy jest zadowalający uwzględniając, że używam ten program od 10 minut i nie wszystko jest tam, gdzie być powinno. Emo loga :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Emo loga :mrgreen:Niebieski jak niebieski - zauważ, że PureBlue używa logo z PureRed. Natomiast co do zimowego, to nie znalazłem na razie filtra frost, więc poleciał disorder czy jakiś taki podobny szum. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...