nadi Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Siemka sprzet jak w podpisie i w trybach 3D mam tylko 60Hz natomiast 2D 100Hz przy 1024 768 mam monitor samsung syncmaster 755dfx Niech ktoś napisze jak skonfigurować tego radka bo myśle że to w nim leży problem . Nie znam się na driverach do ati bo nie dawno co kupiłem tego Radeona .Plizz help Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Problem leży chyba w WIN XP. Są programy do ustawienia odświerzania. SZUKAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 http://www.nvidia.pl/cgi-bin/get.pl?ftp://...e/nvreffix.exe& powinno pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 http://www.nvidia.pl/cgi-bin/get.pl?ftp://...e/nvreffix.exe& powinno pomoc Watpie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Funfel - tobie to powinny pomóc okulary - on ma ATI. A wracając do tematu - wpisz w google ati refresh fix !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 http://www.nvidia.pl/cgi-bin/get.pl?ftp://...e/nvreffix.exe& powinno pomoc Watpie :D czemu watpisz?? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Nv refresh tool, Refresh Lock - poszukaj tych programów napewno pomogą ! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 mam taki prgramik - dziala o'k, napisz gdzie, to ci go podesle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 looz moj blad :oops: :P ostatnio nie doczytuje calych postow. to chyba przez te pogode :P potrzebuje kabli rozruchowych zebym mogl normalnie funkcjonowac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 upss ja tez nie doczytałem że ma radka :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Polecam programik Radeonator 2.0 http://www.radeonator.tk/ , tym programem poustawiasz refreshrate, podkręcisz kartę, pozmieniasz opcje niedostępne z normalnego panelu sterowania - wash and go :) polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Siemka sprzet jak w podpisie i w trybach 3D mam tylko 60Hz natomiast 2D 100Hz przy 1024 768 mam monitor samsung syncmaster 755dfx Niech ktoś napisze jak skonfigurować tego radka bo myśle że to w nim leży problem . Nie znam się na driverach do ati bo nie dawno co kupiłem tego Radeona .Plizz help nie do twojego topica tylko do podpisu dlaczego zanizyłeś taktowanie dla swojego xp xp1700 na ok1470MHz a ty zanizyłeś popraw bład :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 dobra powinienem na wzor naszych moderatorow walnac tekst typu szukaj i inne duperele bo to juz bylo no ale pomoge, po pierwsze w zakladkach ati odznacz tv (tak by byl wylaczony) po drugie wgraj oryginalne stery od monitora jezeli nie pomoze to wgraj powerstrip znajdz tam opcje monitora i wlacz advanced timing option i tam masz wyswietlone ile hz masz (vertical geometry) masz tam swego rodzju suwak ktory sobie tam przyciskasz i wybierasz ile tam chcesz tych hz koniec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Dzieki za porady pomogły i działa ok :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...