Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka sprzet jak w podpisie i w trybach 3D mam tylko 60Hz natomiast 2D 100Hz przy 1024 768 mam monitor samsung syncmaster 755dfx

Niech ktoś napisze jak skonfigurować tego radka bo myśle że to w nim leży problem . Nie znam się na driverach do ati bo nie dawno co kupiłem tego Radeona .Plizz help

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka sprzet jak w podpisie i w trybach 3D mam tylko 60Hz natomiast 2D 100Hz przy 1024 768 mam monitor samsung syncmaster 755dfx

Niech ktoś napisze jak skonfigurować tego radka bo myśle że to w nim leży problem . Nie znam się na driverach do ati bo nie dawno co kupiłem tego Radeona .Plizz help

nie do twojego topica tylko do podpisu dlaczego zanizyłeś taktowanie dla swojego xp xp1700 na ok1470MHz a ty zanizyłeś popraw bład :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra

powinienem na wzor naszych moderatorow walnac tekst typu szukaj i inne duperele bo to juz bylo no ale pomoge,

po pierwsze w zakladkach ati odznacz tv (tak by byl wylaczony)

po drugie wgraj oryginalne stery od monitora

jezeli nie pomoze to wgraj powerstrip znajdz tam opcje monitora i wlacz advanced timing option i tam masz wyswietlone ile hz masz (vertical geometry) masz tam swego rodzju suwak ktory sobie tam przyciskasz i wybierasz ile tam chcesz tych hz

koniec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...