forest666 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Po moich zabawach z Partitionem wyskoczyl taki numer, ze nie moge odpalic Windowsa XP !!!! Wyskakuje mi taki komunikat: Nie można uruchomić systemu Windows z powodu sprzętowego błędukonfiguracji dysku. Nie można dokonać odczytu za wskazanego dysku startowego Sprawdź ścieżkę oraz dysk. Pomocy !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest666 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Nikt nie pomoże ?? ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 sproboj odpalic z instalacji konsole odzyskiwania i "fixmbr" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 I nie pisz postów pod rząd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest666 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Probowalem z instalki dac "NAPRAWIC", ale to nic nie dalo. [konsole odzyskiwania i "fixmbr"] gdzie tego szukać dokladnie, bo nie zauwazylem tego w instalce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 wlaczasz instalke, i kiedy zaladuje sterowniki mozna wybierac instalacje, reinstalacje, lub konsole odzyskiwania wybierasz to trzecie, podajesz haslo admnistratora i wpisujesz w konsolce fixmbr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest666 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Rozumie, ze reinstalacja to to samo co naprawa ? konsoli odzyskiwania jakos nie zauwazylem. I wlasnie jest teraz pytanie jak daje napraw to wyskakuje: do ktorej wersji windowsa chcesz sie zalogowac - mozna wpisac jeden znak. co napisac ? pozniej jest haslo administratora - co tu mam wpisac ? Sorki ale jestem laikiem w tych sprawach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloz Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) Rotfl!!! :D :D :D haslo administratora - co tu mam wpisac ? (jak nie masz hasła klikasz enter) To jakbyś zapytal: imie nazwisko - co tu mam wpisac? Edytowane 4 Listopada 2005 przez kamiloz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest666 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 A co mam napisac w Wersji Windowsa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...