Winchester Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Ktore z posrod nizej wymienionych radiatorow sa najlepsze do chlodzenia kosci pamieci karty graficznej? Moze polecicie jakies inne? Zalman ZM-RHS1 TweakMonster Chrome OCZ BGA ALU OCZ BGA Miedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) A może takie: miedź, fajna cena, no i popularność http://www.angela.pl/index.php?action=Towa...z&id_towaru=735 Edytowane 4 Listopada 2005 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 A może takie http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=10725 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Mam i bardzo polecam ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Pytanie , czy to ma chlodzic tego 9200SE z podpisu ? Bo jak tak to odpusc sobie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Najlepiej odprowadzają ciepło revolteki RS005 Nie dawno je kupiłem i jestem zadowolony. Natomiast warto zaznaczyć to co powiedział Heat, karty pokroju 9200 nie potrzebują takich radiatorów. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Gwoli ścisłości to chyba nie na tego radka, bo jak się orientuję on ma pamięci TSOP, a tu jest mowa o BGA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Ja ci polecam te radiatorki są miedziane duze i ciezkie i podobno super odprowadzają ciepło (przymierzam sie do ich kupna) osobiscie w tej chwili mam te radiatorki i są srednie mimo że zalmana wiele sie na nich wiecej nie podkreca, lepiej je zamontowac raczej po to aby miec stabilniejszą grafe, chociarz byc może u mnie zjechała sie juz ta tasma dwustronna i nie odprowadza tak dobrze ciepła. Ale tak wogule to polecam ci te miedziane revolteci Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) Gwoli ścisłości to chyba nie na tego radka, bo jak się orientuję on ma pamięci TSOP, a tu jest mowa o BGA Jak juz to o radiatorkach BGA a nie o pamieciach :wink: Pytalem specjalnie o tego R9200SE bo wedlug moich badan mi radiatory zaczely sie przydawac dopiero przy 6800GT . Obecnie mam zalozone OCZ bga alu i w zupelnosci wystarczaja . Powiem wiecej , ze przy WC lepiej jak sa radiatorki alu niz miedziane... Edytowane 4 Listopada 2005 przez Heat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 nie nie oczywiscie ze to nie do tego radka - przeciez nie bede walil tyle kasy na radiatory do takiej karty :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Ktos juz wczesniej wymienił revolteci - popieram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Np JA :D kup te revolteci są spoko na cooling.pl w komentarzach o tych radiatorkach jeden koles napisał że dzieki tym radiatorkom podkrecił pamieci swojego radeona 9600 Pro z 600@720 wiec bardzo ładnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Np JA :D kup te revolteci są spoko na cooling.pl w komentarzach o tych radiatorkach jeden koles napisał że dzieki tym radiatorkom podkrecił pamieci swojego radeona 9600 Pro z 600@720 wiec bardzo ładnie :D a ten koleś to mój starszy bo na niego jestem tam zarejestrowany :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wtedy jeszcze nie wiedziałem o timngach innych poza cas tylko miałem zmienione cas na 3 wtedy, ale i tak bez tych radiatorków pamięci by się usmazyły :lol: :lol: pozdro ahh przypomniałem sobie dawne zakuy w cooling.pl :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 kup revolteci miedziane ale w ckznaku, bo jak ostatnio tam zagladałem to kosztowały 24zł a nie 39 lub 50 jak w innych sklepach, tepić drożyzne i zawyżanie cen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomkov Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 (edytowane) Tu za 24zł (bez gwarancji) http://www.mk-tim.pl/sklep/product_info.ph...oducts_id=17577 Tu za 27zł http://www.imperium.net.pl/revoltec-bga-ra...zer-p-4152.html To najtańsze ceny jakie znalazłem. Edytowane 12 Listopada 2005 przez Tomkov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...