Skocz do zawartości
Winchester

Ktore Radiatory Na Pamiec Grafiki?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja ci polecam te radiatorki są miedziane duze i ciezkie i podobno super odprowadzają ciepło (przymierzam sie do ich kupna) osobiscie w tej chwili mam te radiatorki i są srednie mimo że zalmana wiele sie na nich wiecej nie podkreca, lepiej je zamontowac raczej po to aby miec stabilniejszą grafe, chociarz byc może u mnie zjechała sie juz ta tasma dwustronna i nie odprowadza tak dobrze ciepła. Ale tak wogule to polecam ci te miedziane revolteci

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gwoli ścisłości to chyba nie na tego radka, bo jak się orientuję on ma pamięci TSOP, a tu jest mowa o BGA

Jak juz to o radiatorkach BGA a nie o pamieciach :wink:

Pytalem specjalnie o tego R9200SE bo wedlug moich badan mi radiatory zaczely sie przydawac dopiero przy 6800GT . Obecnie mam zalozone OCZ bga alu i w zupelnosci wystarczaja . Powiem wiecej , ze przy WC lepiej jak sa radiatorki alu niz miedziane...

Edytowane przez Heat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Np JA :D kup te revolteci są spoko na cooling.pl w komentarzach o tych radiatorkach jeden koles napisał że dzieki tym radiatorkom podkrecił pamieci swojego radeona 9600 Pro z 600@720 wiec bardzo ładnie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Np JA :D kup te revolteci są spoko na cooling.pl w komentarzach o tych radiatorkach jeden koles napisał że dzieki tym radiatorkom podkrecił pamieci swojego radeona 9600 Pro z 600@720 wiec bardzo ładnie :D

a ten koleś to mój starszy bo na niego jestem tam zarejestrowany :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wtedy jeszcze nie wiedziałem o timngach innych poza cas tylko miałem zmienione cas na 3 wtedy, ale i tak bez tych radiatorków pamięci by się usmazyły :lol: :lol:

pozdro ahh przypomniałem sobie dawne zakuy w cooling.pl :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi