Klimer Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Witam Na stronce mobile review w teście Looxa 520 została uzyta bardzo fajna klawiaturka na USB, bardzo mała i składana: Napisałem do autora testu z prośba o podanie nazwy i dowiedziałem się że jest to model Cherry Mini USB keyboard G84-4321 SUNG Pogooglowałem trochę ale znalazłem jedynie sklep w Moskwie gdzie mozna ja kupić za ok. 1800 rubli (ok. 200zł). Czy ktoś się może orientuje, czy ten model jest dostępny w innym miejscu? text by solex UPDATE: niestety napisałem do cherry i oni sie wyparli ze to ich produkt i powiedzieli ze sprawe w sadzie trza rozwiązać za nielegalne uzycie marki. zalezy mi na jakiejkolwiek klawiaturce tego typu... czyli mała, skladana i pod usb... napisałem tez do tamtego sklepu, ale odpowiedzi nie uzyskałem, po rosyjsku nie potrafie wiec nawet nie wiem dolkadnie co i jak, ale napisałem i w j. ang. kilka zdan i juz nie licze na odpowiedz bo troche sie to przedłuza. byłbym wdzieczny za jakiekolwiek namiary w polsce i w swiecie nie wierze zeby nie było nigdzie indziej takiego produktu z góry dziekuje za pomoc pozdrawiam Michał Klimowicz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 allegro, ebay, swistak, sprawdzone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klimer Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 nioestety sprawdzone... nie moge nigdzie takiej znaleźć... dlatego myśle ze moze ktos z was wie... oto adres tego sklepu w moskwie: http://www.startmaster.ru/news/?id=403 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...