Halfi Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 mam problem sciagnalem demo crasday'a zainstalowalem menu chodzi bez problemu, ale w jakis detalach bym nie odpalil gry ani w jakiej rozdzielczosci fps mam na poziomie 3 !! mam najnowsze stery od ati Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zassałem demko i gierka nie podoba mi się wogule. Coś jak Track Mania. Co to jest?? O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 a mi sie podoba: destruction derby+trackmania, dodatkowo ciekawa grafa i mysle ze kupa zabawy, jescze niech bedzie na LANa to juz wypas! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Mam problem po ściągnięciu zainstalowałem i jak uruchamiam to pojawia mi się Crashday i jakiś black i mam czarny obraz w okienku gdy wyłączam Crashday to gra się wyłancza a jak wyłoncze black to normalnie jest przez pare sekund a później się wyłańcza, nie wiem co mam zrobić. HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 a mi sie podoba: destruction derby+trackmania, dodatkowo ciekawa grafa i mysle ze kupa zabawy, jescze niech bedzie na LANa to juz wypas!popieram, pograłem ostatnio na necie i świetnie się bawiłem B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 popieram, pograłem ostatnio na necie i świetnie się bawiłem B)Ja rowniez.Czekam na fulla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 jeszcze tylko 2tygodnie ;]]] -> Release date : 24/02/2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Premiera juz jutro. Wiecie, ze podobno ma to byc na 1CD :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 :) juz sie pasie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) kiepska ta gra jest , sterowanie jest beznadziejne , jakby te wozy wazyly po 10 ton , graficznie to syf , aa mi nie dziala , jedyne co fajne w niej to tryb jak destruction derby i pass the bomb , wypadki itp wygladaja widowiskowo itp , ale gra jest zabuggowana jak ruska prostytutka , spadlem z mapy , jak nacisnelem recovery :D Edytowane 23 Lutego 2006 przez tek9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) Zgadzam sie. Sterowanie jest fatalne, fizyka jakas ociezala... Nie bardzo sie daje w to grac. Grafika jest calkiem przyjemna, efekty dzwonow sa ciekawie zrobione. Ogolnie mowiac zmarnowany potencjal na dobra gre. Wyglada jak wydana pare miesiecy za szybko. Edytowane 23 Lutego 2006 przez Przemol^N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 kiepska ta gra jest , sterowanie jest beznadziejne , jakby te wozy wazyly po 10 ton , graficznie to syf , aa mi nie dziala , jedyne co fajne w niej to tryb jak destruction derby i pass the bomb , wypadki itp wygladaja widowiskowo itp , ale gra jest zabuggowana jak ruska prostytutka , spadlem z mapy , jak nacisnelem recovery :DPoraz ktorys chcialbym zapytac szanownego pana,jaki pan ma sprzet,ze wypowiada sie na temat grafiki ?? (Bez klamstw prosze :wink:) Co do gry to w fulla bede mial mozliwosc pograc dopiero wieczorkiem wiec sie nie wypowiem,ale demko bylo naprawde wypasne a fizyka pojazdow wogole nie byla ociazala,wiec zaloze sie,ze to wybrzydzanie.No ale zobaczymy jak ja osobiscie w to pogram.Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Poraz ktorys chcialbym zapytac szanownego pana,jaki pan ma sprzet,ze wypowiada sie na temat grafiki ?? (Bez klamstw prosze :wink:) Co do gry to w fulla bede mial mozliwosc pograc dopiero wieczorkiem wiec sie nie wypowiem,ale demko bylo naprawde wypasne a fizyka pojazdow wogole nie byla ociazala,wiec zaloze sie,ze to wybrzydzanie.No ale zobaczymy jak ja osobiscie w to pogram.Pozdro lol , przeciez juz kiedys mowilem jaki mam sprzet a raczej kilka , bleh , 3500 , 1024 ddr , x850 xt , i ta gra to syf , auta prowadza sie beznadziejnie graficznie to syf , wyglada jak z przed 2 lat , szczegolnie otoczenie jest ubogie bo modele jeszcze ujda , wole pograc w toce 3 , niz w to badziewie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Do do prowadzenia aut i grafiki to przynajmniej demo pod tym wzgledem to byla pierwsza klasa wiec nadal uwazam,ze sie czepiasz,no ale niech Ci bedzie,po pracy odpale demo i zapewne wyjdzie na moje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) czepialbym sie gdyby to byla tylko moja opinia a tak twierdzi wiele osob :) , zreszta sa gusta i gusciki , wiec wiesz , dla mnie prowadzenie samochodu w tej grze jest beznadziejne tobie moze sie podobac , pograsz sam ocenisz ja juz wyrazilem swoja opinie na ten temat Edytowane 23 Lutego 2006 przez tek9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Jestem maksymalnie zawiedziony tą grą. Myślałem, że będzie to taka kopia pamiętnego Interstate + bonusy (stunty) + ładna grafa + dobra fizyka. Jak ktoś grał w Interstate to pamięta - zdobywało się tam kase i upgradowało samochód o coraz coraz nowsze bronie, a tutaj ? machingun + missle/double missle - co to ma być !? 3 bronie na całą gre + tuning optyczny + zawieszenie/silnik/armor... NC, przecież można to było o wiele lepiej rozwiązać. Grafika - jest ok, wprawdzie mogła być lepsza, ale nie będę wybrzydzał. Szczególny plus za modele aut + widok z wnętrza. Fizyka według mnie całkiem ok, ale system zderzeń - do [gluteus maximus], wprawdzie jest chyba lepiej niż w Flat Outcie, ale daleka droga do ideału (zderzenie z drzewem nie robi ładnego U na przedzie :(). Swoją drogą jest to chyba najkrótsza gra w jaką grałem - już jestem po singlu, około 5/6 godzin grania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Poza Toba to tylko Przemol sie wypowiedzial,wiec gdzie te wiele osob :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) Poza Toba to tylko Przemol sie wypowiedzial,wiec gdzie te wiele osob :P zajrzyj na nforce albo inne fora :) , nie tylko ja pisze ze sterowanie jest do [gluteus maximus] :P na klawiaturze wydaje sie jakby woz wazyl 10 ton , a na padzie jakbys jedzil po lodzie , moze da sie to zmienic w opcjach albo poprawic itp , ale mi sie niechce z tym bawic :P Edytowane 23 Lutego 2006 przez tek9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Do do prowadzenia aut i grafiki to przynajmniej demo pod tym wzgledem to byla pierwsza klasa wiec nadal uwazam,ze sie czepiasz,no ale niech Ci bedzie,po pracy odpale demo i zapewne wyjdzie na moje Pierwsza klasa? LOL. Ta gra wyglada jak gry 3 lata temu. Ogolnie sie zawiodlem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 eee tam panowie bredzicie ;p gra ma swoj urok i mozna przymknac oko na wady. kuupa zabawy i tyle! przeciez to nie NFS czy Colin, imo zostala stworzona do zabawy czyli CRASHHHHHHHu ;] zreszta pojemnosc tej gry (1cd) swiadczy o tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 :blink: B) Kto da więcej :> ? Bezsensowne jest to nitro... Edytor tras syci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 mam problem sciagnalem demo crasday'a zainstalowalem menu chodzi bez problemu, ale w jakis detalach bym nie odpalil gry ani w jakiej rozdzielczosci fps mam na poziomie 3 !! mam najnowsze stery od ati Mam to samo , tez mam radka 9700@9700 pro . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Ile to będzie kosztować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grochu3000 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Ja mam taki problem że gra swiruje z pozycji menu. Ładny samochód w tle się kręci wszystko git a napisy i jakby to nazwać "ramki" migają i wariują jak tylko sie da. Ma ktoś jakieś sugestie??? Jakby ktoś nie wiedział o co mi chodzi: http://img454.imageshack.us/img454/2102/beztytuu11aa.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 (edytowane) mam juz pełną wersje tej gry i powiem ze jest srednia taka dla ludzi w wieku 12-15lat,mnie poprostu nudzi,graficznie tak sobie jedynie fajnie auta sie błyszczą,fajnie tez wygladaja uszkodzenia,sterowanie to masakra samochod prowadzi sie jak czołg, ogólnie to ocenka moja to 5/10 :) Edytowane 27 Lutego 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Grałem wczoraj... i cóż. Nie wiem komu się to może podobać... w każdym razie nie Mi :) Typowy arcade i nic więcej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 A gral ktos na multi ?? :> No i co panowie teraz powiecie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Mi się strasznie podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Ja oceniam grę na 7/10 Sterowanie jest ciężkie i gra na max detalach potrafi zjechać do 20fps. Zagrajcie w mini gierki w stylu Małysza - skok samochodem z Wielkij Krokwi a zmienicie zdanie. Dodatkowych trybów jest cała masa i szybko się nie znudzi. Za 20 zł warto kupić. Ja mam Nvidia - podobno na Radeonach są problemy z płynnościa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogacz Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Mam problem po ściągnięciu zainstalowałem i jak uruchamiam to pojawia mi się Crashday i jakiś black i mam czarny obraz w okienku gdy wyłączam Crashday to gra się wyłancza a jak wyłoncze black to normalnie jest przez pare sekund a później się wyłańcza, nie wiem co mam zrobić. HELP Mam ten sam problem co ty wie moze ktos co to moze byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...