Skocz do zawartości
Gość hydro2

CrashDay

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam Nvidia - podobno na Radeonach są problemy z płynnościa.

Ja gram w 1280x1024 na ultra high i nie spada mi chyba ponizej 40 fpsow.Fajnie sie gra w kariere,pewnie zobacyzliscie 1 level i mowicie - eee - kiszka,to tak jakbyscie demo oceniali,dajcie grze szanse,pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jak jest z raeonami?

Wyłączyłem all efekti idt i nie da się grać. Czyżby tylko dla nvidia?

Grałem na moim GF'ie, grałem na X800 i gra wymiata jeśli chodzi o płynność [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra dla mnie jest za trudna.. ten amatorski przelazlem z trudem.. nastepnego nie daje rady. Podejrzewam ze pomocne moze byc mocniejsze auto uzyskane przez 30 krotne wygranie poprzednich poziomow.. Moze jestem poprostu za stary i mam za slaby refleks.... ale nie widzialem tak trudnej gry dawno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Wasze przypadlosci jest jedno lekarstwo.Wystarczy zainstalowac sterownik 9800 i po klopocie :P A co do sterow omeg to jaki macie problem? Przeciez w czasie instalacji pyta czy chcecie miec 9500@pro czy 9800SE@9800 czy normalna wersje.Instalujecie 9800SE@9800 i macie radka 9800 :P tzn w teorii,ale takiej,ze gra Wam wykryje,ze to 9800pro chociaz bedzie dzialal jak 9700pro,ktory jest niewiele wolniejszy,ale widac ta gra nie lubi 9700pro,albo cos macie z systemem albo sterami,nie wiem

Edytowane przez hydro2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, no u mnie jest podobny problem, na jakichkolwiek detalach, jakiejkolwiek rozdzielczości chodzi w okolicy 20 fps na oko. Czyli generalnie nie da się grać. No ale trochę się przymusiłem, żeby zobaczyć, czy gierka dobra no i jest nieeezła :-) Naprawdę warta zakupu :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam mam nastepujacy problem z crashday mianowicie wszystkie samochody w grze sa czarne i nieda sie nakleic zadnej naklejki poprostu nic:(moj sprzet intel pentium3 1.1 768ram geforce4 mx440 128mb.prosze o pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JestemNoobem

http://img87.imageshack.us/img87/9516/cras...record124xg.jpg

A wy jakie macie rekordy w long jumpie tym pierwszym ?

Po kilku godzinnym graniu gra podoba mi sie coraz bardziej!

Na poczatku mi sie to srednio widziało a teraz nie moge sie oderwać

Nie wiem jak wam ale jak dla mnie to 8|10

Ta gra kosztuje tylk 20 zł a jak za 20 zł to sie opłaca!

Edytowane przez JestemNoobem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam! Mam problem z gierka Crashday. Instalacja przebiega pomyślnie, ale gdy chce ja właczyc to pojawia sie taki komunikat: "A required security module can not be activated. This program can not be executed." Instalowalem pare razy i nic nia dało. Moze ktos wie o co chodzi. Z gory dzieki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam! Mam problem z gierka Crashday. Instalacja przebiega pomyślnie, ale gdy chce ja właczyc to pojawia sie taki komunikat: "A required security module can not be activated. This program can not be executed." Instalowalem pare razy i nic nia dało. Moze ktos wie o co chodzi. Z gory dzieki!

Może nie zrobiłeś resetu po zainstalowaniu zabezpieczenia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie kupilem i zainstalowalem gre crashday. kiedy kilikam na ikone gry to pojawia mi sie okienko w ktorym pisze:

Emulator detected

Please deactivate virtual drive and emulation software

Co musze zrobic aby zagrac?? <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Może się powtórze ale jeśli ma ktoś z Was grafę ati 9500 to aby mieć problemy z grafiką w grze polecam zainstalować stery omegi i softmodem zrobić 9700. Na bank to działa. Gra całkiem niezła i nawet na moim kompie na maksa lata :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze, ze niestety wiedza komputerowa sie nie popisujesz. Kazdy R9500 ma 4 potoki w tym dodatkowe 4 zablokowane. Jak napisales wczesniej Omegami da sie odblokowac te 4 dodatkowe, ale nie zawsze sa one sprawne, a jezeli juz zrobiles Softmoda@9700 to karta bedzie wykorzystywac wszystkie 8 potokow niewazne czy sa sprawne czy nie. A jezeli nie sa to masz artefakty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję bardzo za uświadomienie mnie o ilości potoków w Radeonie 9500. :)

Powiem inaczej. Kilku znajomych robilo tak i działa. A jak masz uszkodzone potoki to będą dziłać tylke te sprawne. :D

Ale ten uśmieszek na końcu miał znaczyć, że żartuje z tymi potokami. A tak na marginesie miałem dość sporo do czynienia z 9500 i w żadnym nie były uszkodzone dodatkowe potoki. Więc jeśli chce ktoś grać nie spróbuje odpalić grafę na tych sterach, a jęsli się obawia uszkodzenia grafy niech czeka na patha od wydawcy gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi