Krum Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Myślę nad zakupem pamięci Patriot... Czy miał ktoś z nimi do czynienia? Może sam je ma? Zastanawiam się jak się kręcą? A może lepszym wyborem będą inne kości np Corsair? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akoff Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Witam sam sie zastanawialem nad zakupem ich ale jednak chyba nie wezme ich. Czytalem na komputroniku ze podobno na kosciach nanya lepiej sie kreca, a sa tez chyba na infeonach , ale to neiwime , tak koles napisal. Kolega Kicha z tweaka jednak ich nie poleca, przeczytaj ten post http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=128517&st=30 Ja jednak chyba wezme twinmosy, patriotow i geili nie biore . pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) Tak posiadam te pamiatki i nie jestem z nich zadowolony. Krum jesli max nap jakie mozesz podac na pamiatki na twoim mobo wynosi 2.9 V to kupuj tylko pamiatki na kosciach TCCD gdyz one nie potrzebuja duzego napiecia aby je mocno krecic. Natomiast jesli mozesz dac nap wieksze niz 3 V to bierz Winbordy-one lubia duze V do krecenia. Jak juz chcesz patrioty to polecam te http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=17713 Edytowane 4 Listopada 2005 przez Kicha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krum Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Ja jednak chyba wezme twinmosy, patriotow i geili nie biore . pozdro 1736340[/snapback] Mam teraz twinmosy, ale ich możliwości oc są malutkie, czytałem też wiele podobnych opinii na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myslook Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 nie chce zakładac nowego topicu ... aa mam pyt .. do płyty głównej asus a8n sli premium ... jakie bedąlepsze pamięci 2x 512 geil ultraX (2-5-2-2) czy patriot PDP XBLK (2-2-2-5) ... z góry dzięku za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...