Mlody_tm Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Witam! Zainstalowalem Nero 7.0.1.2 PL + oczywiscie serial do wersji ULTRA EDITION. Nie wykrywa mi systemu Lightscribe w mojej nagrywarce HP DVD640i. W nero 6.6.0.16 tez nie wykrywal na poczatku, ale po zainstalowaniu odpowiednich sterodnikow z plytki dolaczonej do nagrywarki NEro wykrylo i wszystko bylo ok. A w tej najnowszej wersji 7 po zainstalowaniu sterow Lightscribe nadal nic program nie widzi! Czy ktos mial juz podobny problem ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMDFan Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 ściągnij sobie specjalne uaktualnienie ze strony Nero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody_tm Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 No wlasnie o co dokladnie Ci chodzi zebym sciagnal ??? sterowniki z nero.com sciagnalem i nadal nie wykrywa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas12344 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 A ja zakupiłem dziś Liteona z Lightscribem i nie moge tego uruchomic;/ Wogole nie widze nigdzie tej funkcji;/ Zainstalowalem nero 6 później 7 ściagnąłem ze strony nero sterownik LS i lipa:( Z nagrywarką dostałem tylko nero6 i Power DVD. Co mam czynić dalej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...