lufek2 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) Szukam notebooka w cenie do 4,300 zl. Najwazniejsze dla mnie sa: - czas pracy min 3h - 512 ram - jak najszybszy procek Notebook ma byc przeznazcony tylko i wylacznie do pracy. Mozecie cos polecic? Zastanawiam sie nad Toshiba A3-183 ( + dodatkowy ram): http://tiny.pl/xqv5 ale byc moze jest cos lepszego? Edytowane 4 Listopada 2005 przez lufek2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodin Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Szukam notebooka w cenie do 4,300 zl. Najwazniejsze dla mnie sa: - czas pracy min 3h - 512 ram - jak najszybszy procek Notebook ma byc przeznazcony tylko i wylacznie do pracy. Mozecie cos polecic? Zastanawiam sie nad Toshiba A3-183 ( + dodatkowy ram): 1736445[/snapback] Moja Tosiba z podpisu kosztowala prawie 4300 i spełnia wszystkie wymagania. Teraz widziałem, że nie ma tego modelu tylko jest L10-194 - te same parametry cena Przeczytaj moja recke to zobaczysz ile jest wart :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...