rjsienki Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Witam. Zamierzam w najbliższym okresie kupić płaski telewizor 32” z wbudowanym dekoderem cyfrowym ale zupełnie się nie znam na telewizorach. No i jeszcze nie wiem czy plazmę czy LCD. Mam nadzieję że wspomożecie mnie swoim doświadczeniem i radą. Będę bardzo wdzięczny i z góry dziękuję Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 to chyba nie ten dzial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 plazma ma ostrzejszy i lepszy obraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar2 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Plazma ostrzejszy >?< ciekawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba333 Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 plazma ma krótką żywotność - ok. 5 lat max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 plazma ma ostrzejszy i lepszy obrazOwszem... na początku :lol: Po 10 latach z tej ostrosci nic nie zostaje ;) Poza tym zzera mase pradu. LCD ma wieksza zywotnosc i jest bardziej energooszczedny. Ja jednak poczekałbym na OLED:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar2 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 plazma ma krótką żywotność - ok. 5 lat max Owszem... na początku Po 10 latach z tej ostrosci nic nie zostaje skąd wy takie rewelacje bierzecie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Dobra plazma, dobrze świeci i najlepiej kosztuje. LCD też sroga sprawa, ale jeśli mowa o czymś w przedziale 4000-5000 zł, to warto pomysleć o LCD. A najlepiej OLED, którego jeszcze nie ma w masowej produkcji ^_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...