swistak77 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) Kupiłem dzisiaj RAM 256 Kingstona 333Mhz. Do tej pory miałem 256 Ramu Vdata 333.Włożyłem nową kość i wogle komputer nie chce się włączyć. :? jezeli wyciągne jendną kość (obojętnie którą) komputer się włącza i działa noramlnie. W czym problem????? Czy to jest problem ze kości nie są tej samej firmy?? Czy może mam słaby zasilacz (codegen 300 W )??? Czy może musze jakoś ustaiwć taimingi??? RA|TUJCIE bo ja juz caly dzien sie z tym męcze i nic;(. Edytowane 4 Listopada 2005 przez swistak77 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allch Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Jaką masz reszte sprzętu??? Możliwe że problem leży w pamięciach nie działają dobrze ze sobą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swistak77 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 no moj sprzet to : Pentium 4 2,66 Geforce 4 MX (ale to chyba nie ma znaczenie:P) co ci jeszcze jest potrzbne??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grees Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) Płyta główna. Napisz jaką masz płytę główną. Wtedy ewentualnie można pomóc. Ewentualnie kości po prostu mogą sięze sobą "gryźć" i [gluteus maximus]. EDIT: Ach, nie spojrzałem, że poprzednik już napisał o możliwości braku współpracy między pamięciami :-) Edytowane 4 Listopada 2005 przez Grees Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swistak77 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 no wlasnie z plyta glówną mam problem bo nie wiem jak ją sprawdzić:/ pisze na niej ASRock. I jeszcze w programie SiSoft Sandra pisze ze to jest model P4I45PE. ale czemu te kości mogą się gryźć??? Przeciż mają to samo taktowanie i cas latency. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swistak77 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) Mam płyte główą ASRock P4i45PE i procesor Pentium 4 2,66. Czy to przez to ??? Edytowane 5 Listopada 2005 przez swistak77 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...