Skocz do zawartości
pasTerzu

Gry Się Zacinają Na Laptopie Fujitsu Siemens Amilo

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z grami na laptopie FUJITSU SIEMENS AMILO M1420

1.6 GHZ INTEL PENTIUM CENTRINO 2 MB

ATI MOBILITY RADEON 9600 128 MB

512 RAM

Problem jest następujący: gra np. Tony Hawk 4 która ma malutkie wymagania w porównaniu z moją konfiguracją po prostu się tnie leci 10 sekund płynnie ładnie potem zwis na pół sekundy i tak w kółko ... system świerzo po instalacji wszystkie sterowaniki oryginalne najnowsze directx też - ktoś może pomóc ????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem z grami na laptopie FUJITSU SIEMENS AMILO M1420

1.6 GHZ INTEL PENTIUM CENTRINO 2 MB

ATI MOBILITY RADEON 9600 128 MB

512 RAM

Problem jest następujący: gra np. Tony Hawk 4 która ma malutkie wymagania w porównaniu z moją konfiguracją po prostu się tnie leci 10 sekund płynnie ładnie potem zwis na pół sekundy i tak w kółko ... system świerzo po instalacji wszystkie sterowaniki oryginalne najnowsze directx też - ktoś może pomóc ????

1736579[/snapback]

może procek nie odpala się w pełnej prędkości? jeśli masz wybór to ustaw go w trybie automatycznego dobierania prędkości, albo ustaw od razu na full.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

proc działa na full - jak włączam speedstep to jest tak samo... czy to moze byc wina karty dźwiękowej ? zintegrowany realtek ac97 cos takiego jest ... na jakims forum cos czytalem jakis gosc mial podobny problem - wylaczyl dźwięk mu pomogło ... mi niestety nie ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dalej nic z tego ... odpaliłem neverwintera na możliwie minimalnych detalach - ŻADEN komp nie ma prawa się ciąć ... a jednak jest to samo dalej sie tnie ...

1737439[/snapback]

a sprawdzałeś może na 3dmarkach???? zapuść sobie 3dmark01 i zobacz czy ci przycina, jak nie to puść 3dmark03 i zobaczysz jak to wygląda.

ale jeśli przycina ci 2001 to znaczy że coś jest nie tak...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi