AceSkubi Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 zamieniłem ostatnio swoj zasilacz no name 300w na huntkeya 300W. i kupiłem sobie oddatkowo 20gb dysku po promocyjnej cenie :D Podpiołem ten dysk i komp włacza sie wolniej , moj komputer sie wolno ładuje i zdarzył mi sie taki zawias ze wszystko bylo na monitorze a nie dalo sie nic robic. Tak jakby brak odpowiedzi i komp nie reagował :P Moze to byc wina zasilacza ? w sumie 300w powinien uciagnac moj sprzet + 2hdd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 a może ten nowy dysk jest uszkodzony (np. ma bad sectory) i dlatego system się wiesza. Ja bym sprawdził ten dysk np. gruntowny scandisk albo hdd regenerator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) z tegoco wiem to on ma jakies bad sektory ale kupilem go za 20zł 20GB :D wiec chocby jako kieszen sluzył to mysle ze warto było :] A tak pozatym jak ma bad sectory to nie da rady zeby normalnie pracował ? Da sie usunąc te bad sektory ? Edytowane 4 Listopada 2005 przez AceSkubi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) bad sectory to fizyczne uszkodzenie dysk, więc nie można nic powiedzieć napewno...możesz użyć hdd regeneratora może uda się żeby pożył jeszcze troche Edytowane 4 Listopada 2005 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...