Portal Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Witam Czy ktos mi moze powiedziec gdzie w biosie tej plyty mozna zmieniac AGP - 2x i 4x ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Nieznalazlem takiej opcji. Sproboj zmieniac za pomoca Powerstripa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 no wlasnie ja u siebie tez nie znalazlem i myslalem ze to moze tylko u mnie:) - a czy to normalne ze nie ma tego w Biosie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuckmAn Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 na 8sg667 Sisa. Wystarczy bedeac w biose (glowyn menu) wcisnac ctrl + F1. Sproboj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 na 8sg667 Sisa. Wystarczy bedeac w biose (glowyn menu) wcisnac ctrl + F1. Sproboj. Niestety nie ma tam tej opcji :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...