bombel89 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Witam Mam pytanie która karta lepsza czy GeForce FX5200 128MB czy może Sapphire Radeon 9250 128MB/128BIT ... czy mógłby ktoś rozsądnie doradzić która lepsza. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_Sz Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Powiem tak obydwie są kiepskie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bombel89 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Acha rozumie, sprawa wygląda tak że ojciec chce kupić jakąś karte do drugiego kompa ( kompa siostry ) i wsumie nic potęrznego tam nie jest jej potrzebne a kolega ze sklepu mu takie zaproponował ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyna58 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Witam Mam pytanie która karta lepsza czy GeForce FX5200 128MB czy może Sapphire Radeon 9250 128MB/128BIT ... czy mógłby ktoś rozsądnie doradzić która lepsza. Pozdrawiam 1736971[/snapback] A jaki jest konfig?? Bo we wróżke nie mam zamiaru się bawić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 A ja dodam że są odpowiednie działy do zadawania tego typu pytań, jak np "Co kupić"!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dipol Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Polecam GF 5200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_Sz Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Acha rozumie, sprawa wygląda tak że ojciec chce kupić jakąś karte do drugiego kompa ( kompa siostry ) i wsumie nic potęrznego tam nie jest jej potrzebne a kolega ze sklepu mu takie zaproponował ... Trzeba było tak od razu bierz Gf 5200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 nie lepiej jakieś 9100 tam wsadzić ? albo kupic na allero GF4Ti, tak to sobie w lanie w jakieś gierki pogracie :] a najlepiej to kupić R9550, bo ten fx to pewnie jest 64bit :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasażer Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Jezli wogule w gry nie bedzie grac to to co tansze :wink: A jezli jednak w cos tam pogrywac bedzie to chyba lepiej 9550 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...