Ophiel Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Mam semprona 2200+ i płytke Asrocka K7S8X.W biosie wykrywa mi go tak jak w windzie na 1500.Ustawienia w biosie mam nast:166x9.0.Co zrobic żeby uzyskac wiecej?Przynajmniej 2200 MHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 1. Dlaczego chcesz 2200MHz? To nie jest jego normalna częstotliwość pracy? Normalna jest ZNACZNIE niżej. 2. Tyle to ciężko Ci będzie uzyskać. 3. Zacznij od zmiany płyty na coś lepszego - Epox, Gigabyte, DFI. 4. Twój zasilacz to wytrzyma? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 no jest ok, 1,5ghz nie wie mczego chcesz... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 On chyba myśli że 2200+ powinno się równać 2200MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 buehehehe... podczepiam sie do usera "gura16" ;) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 grrr .. qura16 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 przepraszam quro16 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Wybaczam ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...