R4DOS Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 jak duża jest różnica pomiędzy wydajnością tych pamięci (przepustowość około 600MB/s ;])i jak przekłada się ona na wydajność w grach oraz kiedy jest najbardziej zauważalna (przy jakich zastosowaniach ?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 w normalnym uzytkowaniu roznica moze nie jest az tak widoczna golym okiem, ale kiedy masz zmaiar podkrecic sobie proca to uwierz mi ze roznice zuwazysz. No i bardziej przyszlosciowa jak by nowy procek i jak bys wymienial to wszstko. Polecam 333. :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 mushe zgodzic sie z przedmowca :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaja45 Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Nie ma sensu inwestować w pamięci 266 śmiało kupuj 333 i najlepiej coś markowego polecam Samsunga (bardzo dobry stosunek jakości i ceny) aha i uważaj na oznaczenia z tym jest różnie, kupiłem raz w hurtowni dwa moduły Samsunga 256 MB DDR333 (tak wynikało z naklejek) a po oznaczeniu na kościach okazało się, że są to DDR266, znowu mnie narazili na koszty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...