hybrid Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Witam, Mam kolejny problem.... Tym razem polega na tym, że gdy jest zalogowany jeden użytkownik i chce się zalogować do drugiego, to system wpada jakby w stan wstrzymania. Monitor się wyłącza, ale komputer pracuje. Problem w tym, że z tego stanu da się wyjść tylko resetem. Mam świeżo zainstalowany system XP HE SP2 (przed formatem problemu nie było) Co jest grane? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Jakiś problem który pojawił się po SP2. Też tak miałem. Jeden z dodatkow powertoys daje mozliwosc bezposredniego przełączania na wybrane konto pomijając ekran powitalny. Może pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hybrid Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Samo się naprawiło :lol: Nie zmieniałem nic, a pewnego razu po prostu zacząło działać poprawnie... po prostu Windows :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...