goku_4 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Witam. Mam następujący problem. Dostałem do napisania referat o zintegrowaniu płyty instalacyjnej Windows (nie określono czy xp czy nie) z dowolnym programem który nie znajduje się na płycie instalacyjnej Windows + Automatyczne instalowanie np. gry Quake 3 Arena (ostry przykład jak na nauczyciela...). Szukałem już chyba wszędzie gdzie mi przyszło do głowy, ale nigdzie nie jest coś takiego wyjaśnione. Proszę może ktoś z Was potrafi coś takiego wykonać i mi napisze jak to teoretycznie wykonać. Bo gdzieś podobno został wydany program do robienia czegoś takiego. Będe bardzo wdzięczny za wszelką pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 nLite. Tak własciwie to nie potrzebujesz żadnego programu do nienadzorowanej instalacji. Wszystko da się zrobić samemu. Windows CD, support, tools, deploy.cab, setupmgr.exe. http://forum.explode.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goku_4 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Dzięki ziomek. Jest tam genialnie opisane wszystko. Dzięki jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...