slaww Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) Witam i mam pytanie dotyczace monitorów LCD.Mam zamiar taki zakupic i zastanawiam sie jaki wybrac chodzi mi o przekatne 17".Chcialbym zeby monitor ten nie kosztowal majatku i nadawal sie do gier FPP do filmow.Mam na oku 3 modele ktorych cena nie przekracza 1100 zl.Jezli ktos ma jakis egzemplarz z tych modeli co podam prosze o opinie czy nadaje sie do tych zastosowan co pisalem chodzi mi glownie o brak przy dynamicznych grach efektu smuzenia.Jesli ktos posiada jakis inny ciekawy model LCD do 1100 i jest z niego zadowolony to tez prosze o opinie.Wiec 3 modele wybrane przezemnie po kilku dniach czytaani recenzji itp to: 1. Belinea 101710C - 8ms -1062zl 2. AG Neovo F417 -12 ms -1019 zl 3. LG Flatron L1717S -12ms -1059zl Edytowane 4 Listopada 2005 przez slaww Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 w monitorkach za takie pieniadze efekt smuzenia zawsze bedzie.. juz co prawda niewielki ale bedzie... te monitory wszystkie sa z jedne polki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) Ja akurat mam belinee 101920C i powiem ze jestem bardzo zadowolony (do grania). Premium-pva robi swoje, smuzenie jest znikome, naprawde mozna komfotowo grac w fppki. Problemy sa gdy sa jakies kontrastowe barwy, wtedy widac na nich smugi, ale jest to do zaakceptowania. W porownaniu z 16ms (2letnim) NECiem na matrycy TN jaki mialem w domu to niebo a ziemia jezeli chodzi o smugi. No i tak btw, to jest dzial o monitorach. Edytowane 9 Listopada 2005 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAD-MAN Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 A ja jestem w stanie załatwić SAMSUNGA 913V - nóweczk za 1250 zł + przesyłka ( możliwość faktury :P ) NOWIUŚKA 19 calóweczka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 A ja jestem w stanie załatwić SAMSUNGA 913V - nóweczk za 1250 zł + przesyłka ( możliwość faktury :P ) NOWIUŚKA 19 calóweczka :) :blink: Ale co to za wyczyn? pierwszy z brzegu, jeden z drozszych sklep internetowy: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=18393 1249zl Pomijam fakt ze to najslabsza 19stka samsunga, na przestarzalej matrycy TN ktora nie jest najlepsza do gier (zdecydowanie gorsza niz pva z dopalaczem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...