Adyan Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) Witam. Kupilem procesor AMD 3200 64bit Venice (mój pierwszy proc od AMD :) ) + AC Freezer64 i mam związku z tym dwa pytania: 1. Jak jest najlepszy sposób nakladania pasty ? (niektórzy zalecają wycisnąć kroplę pasty i przycisnąć radiator, zaś inni znowu rozsmarowanie po calej powierzchni procesora) 2. Czy do tego procesora trzeba ze strony AMD instalować jakieś sterowniki ? (jeśli tak to jakie ?) Liczę na waszą pomoc :) Edytowane 4 Listopada 2005 przez Adyan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adyan Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 @cavarr k...a użyłem i dlatego pytam ! Każdy inną wersje ma, a ja chcę znać tą PRAWIDŁOWĄ I NAJLEPSZĄ ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloz Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 NIE UŻYŁEŚ. Skoro mówisz, że każdy inna wersje ma to każdy Ci powie swoją, i powie że jest 'prawidłowa i najlepsza'. Osobiście preferuję nałożyć kropelkę pasty, i przcisnąć radiatorem i nie ruszać. Po każdym wyciągnięciu procesora przesmarować jeszcze raz. Co do pyt. nr 2 to jedynie można zainstalować jeśli chcesz używać C`n`Q. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Uff, było ciężko ale dałem radę: pięć sekund szukania w google :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Zapomnieliscie ze trzeba jeszcze chciec zeby cos znalezc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...